Pretraga

Sutra svečana završnica projekta ‘Ideja godine’

A- A+


Izdvojeni članak

Ideja godine: Velika prilika za sve srednjoškolce

Srednjoškolci se često žale da nemaju puno vremena u svojim školama za realizaciju svojih ideja, stoga su se mnogi odazvali projektu portala Srednja.hr, ‘Ideja godine – novim tehnologijama do poslovnog uspjeha’. Trinaest najboljih timova iz cijele Hrvatske sutra će u prostorima Visokog učilišta Effectus predstaviti svoje projekte koje su osmišljali zadnjih nekoliko mjeseci.

Projekt ‘Ideja godine – novim tehnologijama do poslovnog uspjeha’ u sklopu kojeg se zadnjih nekoliko mjeseci tražila najbolja srednjoškolska ideja popraćena poslovnim planom, sutra će svečanom dodjelom nagrada biti završen. Među brojnim učeničkim idejama u Zagreb dolazi najboljih 13 timova kako bi predstavili svoje ideje i sudjelovali u završnici projekta.

Izdvojeni članak

Dupli intervju u MZOS-u: Strukovnjaci su konkurentni na tržištu nakon škole, a izvrsnost ćemo nagrađivati bolje

Od podneva u Effectusu veliko predstavljanje srednjoškolskih projekata

Srednjoškolci od Pule do Vukovara odazvali su su projektu i napisali poslovne planove za svoje Ideje godine. Među brojnim pristiglim projektima, trinaest najinovativnijih timova sutra će predstaviti svoje poslovne ideje.

Kombinirajući nove tehnologije u poslovnom planu srednjoškolci su kreativnim idejama došli do svojih Ideja godine. Što su sve zamislili i kako će to prezentirati možete pogledati sutra u prostorima Visoke škole Effectus na adresi Trg J. F. Kennedya 2 u Zagrebu.
Prezentacija najboljih srednjoškolskih projekata i dodjela nagrada započet će u 12 sati.

U nastavku je vremenik cijelog događaja.

  • 12:00 – 12:50h upis timova

  • 13:00 – 13:15 pozdravni govor prijatelja projekta i sponzora

  • 13:15 – 15:00 predstavljanja projekata

  • 15:00 – 15:40 pauza (ručak + zbrajanje bodova žirija)

  • 15:40 – 16:00 Završni govori članova žirija i dodjela nagrada

  • 16:00 – 16:15 Fotografiranje timova

Stvoren poligon za prezentaciju kreativnih ideja

Tijekom posljednjih mjeseci niz tekstova o mladim hrvatskim poduzetnicima inspirirao je mnoge srednjoškolce da i sami napregnu svoje moždane vijuge i osmisle kreativne ideje koja će raznim tehnološkim rješenjima biti realizirane.
Motiviranost za inovativne ideje naših srednjoškolaca doći će do izražaja na sutrašnjem predstavljanju projekata.

Na ovaj način stvoren je poligon ideja za kreativne učenike koji mogu pokazati što znaju i u kojem smjeru razmišljaju te dakako zbog toga biti i nagrađeni za svoj trud.

Podsjećamo, cijeli projekt je nastao u suradnji sa stručnim partnerima Visokim učilištem Algebra i Visokom školom Effectus. Završnicu možete pratiti i putem Facebooka, a kako se razvijao cijeli projekt možete pogledati ovdje.