Pretraga

Skadandalozni Skandi: Gradska faca je lik iz pornića s Tinom Katanić

A- A+

Skandi 101 je oaza znanja za brojne ljubitelje križaljki koje uređuje jedan od naših najvećih kvizomana i pisaca Robert Pauletić. Ljubitelji kviz zabave neugodno su se iznenadili kada su u jednoj križaljci broja 253. naišli na vertikalnu zagonetku ‘Lik iz pornića s Tinom Katanić’.

Izdvojeni članak

Objavljena lista najboljih kvizomana u kolovozu

U velikoj želji da saznamo zašto je takvo pitanje postavljeno u križaljku i i to još pod onu koja se naziva ‘Gradske face’ kontaktirali smo Skandi od kojih nismo dobili odgovore. Pitali smo je li primjereno da se pitanja koja se temelje na procurenim seks snimkama osoba pojavljuju u časopisima znanja?

Odgovor je vrlo jasan svakome osim uredništvu pa zato vjerojatno nismo mogli ni dobiti odgovor na pitanja. Po kojoj logici su se oni vodili, teško nam je dokučivo, ali je svakako za osudu s obzirom na to da je riječ o slučaju poznate TV voditelje koja trenutačno tuži ‘Lika iz pornića s Tinom Katanić’ radi silovanja.

Odvjetnici Tine Katanić tvrde da ona nije bila svjesna da je se snima niti da je dala odobrenje pa se, osim u birtijskom razgovoru, teško njezin akt može klasificirati kao pornić. Gradska faca iz ‘pornića’ preselila se tako iz birtije u popularnu kviz kulturu, a od uredništva napravila gradske luzere.