Pretraga

[VIDEO] Mladi par se gadno posvađao u splitskoj menzi: Pogledajte kako je sve završilo

A- A+

Prije nekoliko dana studente je u menzi Građevinskog fakulteta u Splitu iznenadila žučna svađa mladog ljubavnog para. Dakako povišeni tonovi su privukli mnogo pažnje, iako pokazalo se da nije riječ o stvarnom konfliktu, nego o ‘kulturnom incidentu’, kojim su mladi umjetnici iz splitskog HNK, željeli zainteresirati studente za novu kazališnu sezonu.

Screenshot: YouTube

Studenti koji su se u srijedu ujutro zatekli u menzi Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije u Splitu zasigurno nisu ni slutili da će prisustvovati burnoj svađi jednog mladog ljubavnog para.

Izdvojeni članak

Posao kazališnog biljetera neostvareni je san mnogih studenata

Ipak ispostavilo se da nije riječ o stvarnoj situaciji, nego o sjajno izvedenom skeču, mladih glumaca splitskog HNK-a, koji su na ovaj način željeli zainteresirati studente za kazališnu sezonu 2015./2016. nenajavljeno se pojavivši na ovom fakultetu, kao i na drugim sastavnicama Sveučilišta, piše Dalmacija News.

Osim spomenutog igrokaza, glumci su predstave promovirali na ovom fakultetu i kroz nastup glumca Marijana Nejašmića Banića, koji je predstavljen kao asistent, a odglumio je scenu iz predstave ‘Čudo u Poskokovoj Dragi’.

Na Ekonomskom fakultetu su pak zapjevali operni solisti, a Splitski gudački kvartet zasvirao je na FESB-u.

Studente splitske Medicine iznenadio je jazz sastav predvođen Sašom Jakelićem, dok se na Pravnom fakultetu brucošima za vrijeme predavanja iz Ustavnog prava u učionici pojavio zbor HNK s ulomkom iz opere Nabucco.

Oni koji su se zatekli u Sveučilišnoj knjižnici svjedočili su nastupu baletnog ansambla.

U videu pogledajte spomenutu svađu između Andree Mladinić i Nikše Arčanina u kojoj su padale teške riječi, ali je sve okončano happy endom.