Pretraga

Evo što vas očekuje na prijemnom za Agronomiju

A- A+

Dodatna provjera za buduće brucoše u razredbenom postupku potrebna za smjer Krajobrazne arhitekture održat će se 30. lipnja u auli IV paviljona u 9 sati. Ispit će se održati na Agronomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, na adresi Svetošimunska cesta 25.

foto: Ivan Klindić/www.ivanklindic.info

Izdvojeni članak

Provjerite kada su prijemni ispiti za pojedine fakultete Sveučilišta u Zagrebu

Provjera počinje u 9 sati, a s Fakulteta kažu kako očekuje da će završiti do 14:30. Pristupnici obavezno moraju sa sobom na provjeru donijeti osobnu iskaznicu (strani državljanin putovnicu) i kemijsku olovku. Ova je provjera eliminatorni uvjet za upis na studij Krajobrazne arhitekture.

Dodatne provjere sastoje se od tri dijela: provjere likovnih i grafičkih sposobnosti, provjere predispozicije za kreativnost rješenjem jednoga prostornog problema i provjera sposobnosti uočavanja i brzog zaključivanja . Primjeri provjera prijašnjih godina mogu se naći na internetskim stranicama Fakulteta.

Prijavljeno je 108 pristupnika, a studij Krajobraze arhitekture upisuje 30 studenata. Rezultati dodatne provjere posebnih znanja, vještina i sposobnosti bit će objavljeni na oglasnim pločama i internetskoj stranici Agronomskog fakulteta, a konačna Rang lista pristupnika bit će objavljena na internetskoj stranici www.postani-student.hr.