Pretraga

Uskoro počinju prijave za jesenski rok državne mature, pogledajte kalendar ispita!

A- A+

Neslužbeni rezultati ljetnog roka državne mature sad si dostupni svim pristupnicima, koji do 14 sati imaju vremena poslati prigovor ukoliko smatraju da su negdje zakinuti. Svi oni koji nisu uspjeli položiti državnu maturu drugu priliku dobit će na jesenskom roku, za koji prijave počinju u utorak 15. srpnja.

Danas do 14 sati imate vremena poslati prigovor, odnosno žaliti se ukoliko smatrate da za to imate uvjete. Za sve one koji se nažalost nisu usrećili na ljetnom roku državne mature, ostaje jesenski rok.

Izdvojeni članak

Objavljeni rezultati državne mature!

Prijave za njega počinju u utorak 15. srpnja te traju do 25. srpnja. Ispiti će započeti 27. kolovoza i to ispitima iz glazbene umjetnosti i logike. Obavezni ispit iz hrvatskog jezika više i osnovne razine pisat će se 1. rujna, dva dana kasnije 3. rujna pišu se obje razine engleskog jezika, dok će se obje razine matematike pisati 5. rujna.

Objava rezultata bit će 16. rujna, dok ćete za prigovore ponovno imati 48 sati kao i na ljetnom roku državne mature. Konačna objava rezultata planira se za 21. rujna, a svjedodžbe će se dijeliti 25. istog mjeseca, nalazi se u kalendaru kojeg je objavio NCVVO.