Omiljeni kolega i perspektivni student, pao i tragično preminuo nakon noćnog provoda

Crnilom je zavijena Ravna Gora, kojoj je u noći s utorka na srijedu uvenuo 21-godišnji pupoljak. Naime, jučer su na groblju u spomenutom mjestu na posljednji počinak članovi obitelji, susjedi i prijatelji ispratili Josipa Kruljca, tragično stradalog studenta treće godine Tehničkog fakulteta u Rijeci.

Izvor fotografije: Facebook

Naime, Josip je poginuo u nesreći koja se dogodila u srijedu oko četiri sata nedaleko od Trsatskih stuba u Rijeci. U blizini kapelice na samom početku stuba, iznad Titova trga, nesretni je mladić, hodajući po rubu, uz stijene, izgubio ravnotežu i pao u 13 metara duboku provaliju, u dvorište kraj obližnjih zgrada, piše Jutarnji list.

Riječka studentica likovne akademije poginula u prometnoj nesreći

Iako su njegovi prijatelji i prijateljica odmah dotrčali do ruba zida te pozvali Hitnu pomoć, iz ove su službe na veliku žalost samo mogli konstatirati smrt.

Josipa Kruljca su prijatelji opisali kao pozitivca i vedru osobu. Bio je omiljeni član ekipe te aktivan u društvenom životu svoje Ravne Gore, koju je jako volio.

U Rijeci je završio veterinarski smjer u Medicinskoj školi, a zatim je upisao Tehnički fakultet, na kojemu mu je dobro išlo te je došao do treće godine studija.

Večer u kojoj se dogodila tragedija, počela je bezbrižnim studentskim izlaskom. Veliki sveučilišni gradovi imaju neke radne dane u tjednu u kojima veći broj kafića nudi popuste i programe za studente. U Rijeci je to utorak pa je i ovoga puta na taj dan grad bio prepun studentarije.

Prema navodima Jutarnjeg, Kruljac se s prijateljima družio na parkiralištu na Delti, nakon čega su otišli u stan jedne prijateljice na Bulevardu, kvartu nedaleko od Trsatskih stuba i mjesta tragedije.

Neoprezno penjanje po rubu stijena za Kruljca je završilo kobno. Policija je njegovu smrt okarakterizirala kao nesretni slučaj.

Odgovori