Pernar nije uspio savladati matematički zadatak za osnovnoškolce

Najpopularniji zastupnik među srednjoškolcima, trn u oku strankama koji ne mogu privući mlade pod svoje okrilje, posljednjih dana je na meti satiričnih stranica. Pernar se izblamirao u jednom svojem videu kada nije mogao izračunati 800.000 puta 10.000, a packe je dobio od Facebook pagea Pretjerivač.

screenshot Pretjerivač

Sve popularniji page Facebook page Pretjerivač u videu ‘Profesor Pernar’ koji je postao viralan ismijava matematičke sposobnosti saborskog zastupnika. Video pogledajte u nastavku.

Nije dugo trebalo čekati na Pernarovu reakciju koji na dnevnoj bazi zna objaviti i po 20 statusa. Tvrdi da poanta nije u izračunu, nego u onome što se računa, a status prenosimo u cijelosti:

– Nekada mi i neprijatelji pomažu u širenju moje poruke. Naime, kada sam išao izračunati koliko će legalizacija koju je Anka Mrak – Taritaš pokrenula izbiti novaca iz džepova građana pomnožio sam 800.000 objekata s 10.000 kuna koliko u prosjeku košta legalizacija.

Kada se doda 4 nule na 800.000 dobiva se nevjerojatnih 8 milijardi kuna!

Kada sam u glavi računao išao sam dodavati nulu po nulu, 8 milijuna, 80 milijuna, 800 milijuna i tada je trebalo dodati još jednu – 8 milijardi ali mi se taj iznos učinio toliko ogromnim i nevjerojatnim da sam zastao. Bilo mi je nepojmljivo da će građani na papirologiju od koje nitko nema koristi baciti 8 milijardi kuna.

I ne samo to, sada kada se objekti “legaliziraju”, HDZ će lupiti porez na nekretnine na sve te objekte. Kako i odkuda će građani plaćati sve te namete nije mi jasno.

Ovom prilikom apeliram na sve vas da upozorite svoje bližnje na tu veliku pljačku zvanu legalizacija, a koja će izbiti građanima nevjerojatnih 8 milijardi kuna iz džepova.

Nedavno je bio ismijan od ekipe ‘Di su pare’, a više o tom slučaju pročitajte ovdje.

Odgovori