Tip: Grad:
Zagreb
Srpska pravoslavna opća gimnazija Kantakuzina Katarina Branković Zagreb

Bodovi:

46

Predmeti za upis:

Boduje se opći uspjeh 7. i 8. razreda i predmeti: hrvatski jezik, strani jezik, matematika, povijest i biologija.

Smjerovi:

-

Zašto upisati tu školu:

Moderna gimnazija sa suvremenim nastavnim programom u skladu sa srednjoškolskim obrazovanjem propisanim u RH. Njegovanje pravoslavne duhovnosti, nacionalno-kulturnoga identiteta i tradicije. škola također njeguje i duh multikulturalnosti i multikonfesionalnosti i stoga je otvorena za sve zainteresirane. Profesori njeguju obiteljski i blizak odnos s učenicima, a radi se s malim brojem učenika u razrednim odjeljenjima što omogućuje individualan pristup u nastavi. Učenici se dodatno pripremaju za državnu maturu i sudjeluju u brojnim izvannastavnim aktivnostima kao što su: filmska radionica, literarna, novinarska, jezična grupa, mladi matematičari i geografi, plesni studio.

Dostignuća:

-

Učionice/Igrališta - Dvorane:

Učionice su suvremenog uređenja sa svim potrebnim nastavnim pomagalima. Posjeduju poseban kabinet za biologiju i kemiju, knjižnica i velika suvremena sportska dvorana u sklopu škole.

Posebnosti:

Učenici po završetku dobivaju dvojezične svjedodžbe i mogu se upisati na svim fakultetima u Hrvatskoj i Srbiji. Škola potpuno socijalno zbrinjava učenika ( besplatan smještaj u srednjoškolskim domovima, besplatni udžbenici, prijevoz, mjesečne stipendije za odlične učenike ). Učenici posjećuju kazališta, kina, izložbe, muzeje, filmske festivale, književne sajmove u Zagrebu i Beogradu. Brojna putovanja, godišnje ekskurzije i maturalne ekskurzije čije troškove snosi osnivač škole.Izračun bodova za upis u srednje škole na Srednja.hr IZRAČUNAJ SVOJE BODOVE!

Glasova: 0 Ocjena: -

Ocjene

-
Kvaliteta nastave
-
Opremljenost učionica
-
Knjižnica
-
Izvannastavne aktivnosti
-
Dostupnost interneta
-
Prostori za druženje
-
Mogućnosti zapošljavanja
-
Preporuka upisa

Profesori

# Ime i prezime Škola Predmet Grad Ocjena
Dodaj profesora

Događaji:

Nisu pronađeni događaji za navedeno razdoblje.


Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.