Pretraga

[FOTO+VIDEO] Najbolje scene s otvaranja najmasovnijeg srednjoškolskog sportskog natjecanja

A- A+

Državno srednjoškolsko prvenstvo na kojem će snage odmjeriti 720 učenika u sedam sportova, svečano je otvoreno večeras u Poreču. U futsalu, košarci, rukometu, odbojci, stolnom tenisu, krosu i badmintonu, natjecat će se đaci iz 56 hrvatskih srednjih škola, odnosno 19 županija. Kako je izgledalo svečano otvorenje pogledajte u foto galeriji.

Državno srednjoškolsko sportsko prvenstvo prigodnim je programom otvoreno večeras u dvorani Intersport u Poreču. Ukupno 720 učenika, u sedam će sportova tijekom naredna dva dana odlučiti o najboljima.

Izdvojeni članak

[FOTO] Košarkaši III. gimnazije pokazali zavidne akrobatske sposobnosti

Na natjecanju će nastupiti 84 ekipe iz 56 hrvatskih srednjih škola, a tradicionalno najviše timova, šest, imat će Športska gimnazija iz Zagreba.

Tijekom svečanosti otvaranja predsjednik Hrvatskog školskog športskog saveza Nikola Perković u govoru je ukazao sportašima da je svakako rezultat važan, ali kako je fair-play iznad svega.

Program je uveličan i nastupima plesne skupine Medicinske škole u Rijeci, koja je pobijedila na Virtualnom plesnom showu, zatim točkom mažoretkinja grada Pule te izvedbom pjesme ‘I need a hero’ Marine Žužić, talentirane pjevačice iz Srednje škole Mate Balote.

Pogledajte nastup mažoretkinja iz Pule, a naredna dva dana na našem portalu pratite sve zanimljivosti s Državnog prvenstva.