Pretraga

Fotogalerija: Pogledajte kako izgledaju veselja navijača diljem svijeta

A- A+

Nogomet kod ljudi budi različite emocije zbog čega i je toliko popularan. Na zanimljivim fotografijama iz raznih dijelova svijeta prikazana su raznolika i interesantna lica koja se vesele uspjehu reprezentacija na Svjetskom prvenstvu u Brazilu. Unatoč tome što jučer nismo baš imali priliku proizvoditi sretne grimase pogledajte kako su se drugi veselili, a prisjetite se i rijetkih lijepih trenutaka za Hrvatsku.

U fotogaleriji pogledajte kako se golovima i dobrim potezima svoje reprezentacije vesele navijači različitih svjetskih reprezentacija. Emocije koje su uhvatili fotografi objavljene su na stranici Distractify.com, a prikazuju i lijepe trenutke i u hrvatskim gradovima.

Razni sportovi pobuđuju emocije među ljudima, posebno kada se radi o utakmicama nacionalnih reprezentacija. Golovi na nogometnim utakmicama, vjerojatno zato što su rjeđi od koševa ili golova nego li na drugim terenima, potiču vrlo jake osjećaje veselja ali i tuge u što smo se i sami jučer mogli uvjeriti.

Uz našu galeriju pokušajte na trenutak zaboraviti utakmicu protiv Meksika i pogledajte simpatična lica fotografirana diljem svijeta.