Pretraga

Natječaj za sportske stipendije za studij u Sjedinjenim Američkim Državama

A- A+

Natječajem za sportske stipendije za studij u Sjedinjenim Američkim Državama želi se potaknuti mlade ljude na iskorištavanje akademskih i sportskih mogućnosti koje im se nude u SAD-u. Predmet natječaja je dodjeljivanje jedne potpuno besplatne usluge pronalaska sportske stipendije za studij u SAD-u, a svim ostalim prijaviteljima popust od 20% na uslugu pronalaska sportske stipendije.

Prijaviti se mogu svi učenici četvrtih razreda srednje škole u školskoj godini 2015./16., koji imaju hrvatsko državljanstvo.

Natječaj možete pratiti na internet stranicama www.sportskestipendije.com i www.srednja.hr, kao i na Facebook stranicama www.facebook.com/SportskeStipendije i www.facebook.com/srednja.hr.

Natječaj je otvoren od 10. rujna 2015. godine do 31. listopada 2015. godine u 20:00 sati.

Prijava

Prijave se vrše isključivo e-mailom na [email protected].

Pravovaljana prijava uključuje:

1. U potpunosti ispunjen prijavni obrazac koji zainteresirani mogu preuzeti na gore navedenim internet stranicama.

2. Skenirane svjedodžbe prva tri razreda srednje škole.

Naslov e-mail poruke je obavezno sljedeći: Prijava na natječaj 2015.

Navedene dokumente prijavitelji moraju dostaviti e-mailom na [email protected] najkasnije do 31. listopada 2015. godine u 20:00 sati.

Prijave koje u potpunosti ne udovoljavaju propisanim uvjetima Natječaja, neće se razmatrati.

Evaluacija prijava

Evaluacijski odbor za evaluaciju Prijava iste će evaluirati na temelju sljedećih kriterija:

1. Sportski rezultati

Ovisno o sportu kojim se prijavitelj bavi, evaluirat će se postignuti individualni i momčadski rezultati na sportskim natjecanjima na regionalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini; ostvarena individualna i momčadska mjesta (ranking) na tablicama na regionalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini; ostvarena vremena (plivanje, atletika…); članstva u reprezentacijama i ostvareni rezultati na međunarodnoj razini, kao i ostala sportska postignuća, konkurentnost sporta i slično.

2. Akademski rezultati

Evaluirat će se vrsta škole koju pohađa prijavitelj; prosjek ocjena prva tri razreda srednje škole; ocjene iz pojedinih predmeta; postignuća na školskim natjecanjima; broj neopravdanih sati iz prva tri razreda srednje škole.

Evaluacija prijave jednim je dijelom subjektivni stav svakog člana evaluacijskog odbora, iz razloga što je nemoguće zauzeti jedinstveni stav prilikom evaluacije:

  • sportskih postignuća s obzirom na različitost sportova
  • akademskih uspjeha s obzirom na različitost škola i profesora.

Objava rezultata Natječaja

Rezultati natječaja bit će objavljeni na internet stranicama www.sportskestipendije.com i www.srednja.hr, kao i na Facebook stranicama www.facebook.com/SportskeStipendije i www.facebook.com/srednja.hr, najkasnije do 15. studenog 2015. godine u 12:00 sati.

Ostalo

U slučaju zahtjeva od strane SportskeStipendije.com, prijavitelj će u roku od 2 (dva) dana emailom dostaviti sve zatražene informacije i dokumente koji su potrebni za eventualno utvrđivanje istinitosti informacija iz Prijavnog obrasca.

Organizator organizacijom Natječaja, a Prijavitelj Prijavom ni na koji način ne preuzimaju financijsku, pravnu ili bilo kakvu drugu odgovornost, već je sve odraz dobre volje. Istovremeno, informacije i podaci izneseni u Natječaju i Prijavama nisu predmet zaštite autorskih prava, trademarka ili bilo koje druge zaštite te se slobodno mogu koristiti od strane Organizatora u promotivne i druge svrhe.

Odabrani Prijavitelj prihvaća potencijalnu obvezu pružanja dodatnih informacija i suradnje s organizatorom u promotivnim aktivnostima, kao rezultat osvajanja besplatne usluge pronalaska sportske stipendije za studij u SAD-u, dobivanja sportske stipendije i samog odlaska na studij (intervjui i slično). Predmetnim prihvaćanjem potencijalne obveze odabrani Prijavitelj ne preuzima financijsku, pravnu ili sličnu odgovornost.

Sve dodatne informacije zainteresirani mogu dobiti kontaktiranjem SportskeStipendije.com e-mailom na [email protected] ili na mobitel 098 9777 367.