Pretraga

[Top sportaš] Igrač Vrgorca Damir Znaor ‘hakler’ je rijetkog kova

A- A+

Damir Znaor student je Kineziološkog fakulteta u Splitu te član futsal prvoligaša MNK Vrgorac. Zatekli smo ga u Poreču na završnici akademskih sportskih natjecanja. Tamo je bio predvodnik Sveučilišta u Splitu, koje je osvojilo srebrenu medalju. Povjerio nam je za koji je ispit najdulje učio na faksu, koji su mu neostvareni sportski ciljevi te niz drugih pojedinosti iz sportskog i privatnog života.

Damir Znaor (foto: Ivan Božić srednja.hr)

Student Kineziološkog fakulteta u Splitu Damir Znaor, hakler je rijetkog kova. Kada je u posjedu lopte, ona kao da se lijepi za njegove noge. Siguran je u obrambenim zadacima, ali kada izlazi prema naprijed, protivničkim igračima nije svejedno. Standardni je član MNK Vrgorac, a mi smo ga susreli u Poreču na UniSport finalsima gdje je branio boje svoga Sveučilišta u Splitu.

Izdvojeni članak

[Top sportašica] Sjajna Mladostašica Iva Jurišić ipak bi radije bila učiteljica nego odbojkašica

Na kraju su došli do srebrene medalje te postoji mogućnost da nastupe i na Europskim sveučilišnim igrama, budući da je prvo mjesto osvojila ekipa Sveučilišta u Zagrebu, koja ionako kao domaćin ima osiguran nastup.

U nepunih dvije minute smo ‘izrešetali’ Damira pitanjima iz privatnog, sportskog i fakultetskog života.

Tako nam je između ostaloga otkrio za koji je ispit najdulje učio i koliko, koja mu je neostvarena želja, sportski uzor, a i kakav je student.

Upoznajte simpatičnog Splićanina, koji će najbolje u malom nogometu tek pokazati.