Pretraga

[Top sportaš] Mladi vratar Antonio Krznarić odlično brani, a opasan je i za protivničke golove

A- A+

Na Državnom prvenstvu u Poreču upoznali smo perspektivnog malonogometnog golmana Antonia Krznarić (17). Učenik trećeg razreda Strukovne škole Gospić, dok ne sjedi u školskoj klupi, brani gol MNK kluba Otočac, a prema riječima njegovih suigrača, nerijetko zna i zaprijetiti vrataru protivničke momčadi. Njegova dalekometna bacanja i opasni udarci s gola na gol i u Poreču su zadavali muke protivnicima.

Izdvojeni članak

[Top sportaš] Upoznajte odbojkaša Marina Tomića, koji smečevima zadaje glavobolju protivnicima

Antonio Krznarić učenik je trećeg razreda Strukovne škole Gospić i član Hrvatske malonogometne mlade reprezentacije. Na Državnom prvenstvu u Poreču nastupa od prvog razreda srednje škole pa je sa svojom momčadi u prošloj i pretprošloj godini osvojio peto i treće mjesto.

Na Prvenstvo u 2015. godini došao je po zlato. Na njihovo iznenađenje, ispali su već u razigravanju po skupinama, a protivnici iz Zagreba i Samobora osvojili su prvo i drugo mjesto. 

U našem videu na dnu članka pogledajte što planira u budućnosti, tko mu je uzor, koji mu je najdraži predmet i druge zanimljive informacije o ovom osebujnom golmanu koji će još dugo stajati između malonogometnih vratnica.