Pretraga

Dok Boras u Zagrebu ukida nagrade za Rektorovu, riječko Sveučilište daje 800kn

A- A+

Najbolji su riječki studenti i ove godine dobili posebna priznanja – Rektorovu nagradu za izvrsnost te financijsku nagradu, odnosno stipendiju. Rektorovu je nagradu i tisuću kuna zaslužilo 15 riječkih studenata, dok se na popisu dobitnika stipendije našlo njih sto, koji će kroz deset mjeseci dobivati 800 kuna.

srednja.hr

Poznati su dobitnici Rektorove nagrade za izvrsnost kao i stipendije za izvrsnost na Sveučilištu u Rijeci. Najboljih je 15 studenata osvojilo prestižnu nagradu i tisuću kuna, dok je dobitnika stipendije nešto više, sveukupno sto studenata, koji će nagradu od osam tisuća kuna primati kroz mjesečnu ratu od 800 kuna, i to kroz deset mjeseci, objavilo je Sveučilište u Rijeci.

Izdvojeni članak

Poznati dobitnici izdašnih stipendija Sveučilišta u Splitu

Sveučilište u Zagrebu ukinulo je 1500 kuna novčane naknade za dobitnike Rektorove nagrade, no to još uvijek nije slučaj na Sveučilištu u Rijeci. Najbolji riječki studenti, njih 15, dobitnici su Rektorove nagrade za izvrsnost. Osim prestižne nagrade, ovi su studenti dobili i novčanu nagradu, u iznosu od tisuću kuna. Sveučilište u Rijeci najboljim studentima dodjeljuje i stipendiju za izvrsnost. Ove je godine sto studenata zaslužilo stipendiju u iznosu od osam tisuća kuna. Dobitnici stipendije će kroz deset mjeseci dobivati iznos od osamsto kuna. 

Dobitnike prestižne Rektorove nagrade pogledajte ovdje, a dobitnike stipendije za izvrsnost potražite ovdje.