Pretraga

[FOTOGALERIJA] Počela obnova Save i Cvjetnog

A- A+

Započela je kontroverzna obnova zagrebačkih studentskih domova Stjepan Radić i Cvjetno naselje. Cijeli je projekt vrijedan preko 300 milijuna kuna, a izvodi se u svrhu Europskih sveučilišnih igara koje će se iduće godine održati u Rijeci i Zagrebu. Radovi bi, prema nekim najavama, trebali biti gotovi do Božića.


Izdvojeni članak

Studenti ogorčeni s ne(radom) na obnovi Save i Cvjetnog

Unatoč brojnim odgodama i kontroverzama, počela je odnova zagrebačkih studentskih domova Stjepan Radić, poznatiji kao Sava, i Cvjetno naselje. Cijeli je projekt vrijedan preko 300 milijuna kuna, a radovi bi, prema nekim najavama, trebali biti gotovi do Božića. Sve se odvija u sklopu priprema za Europske sveučilišne igre koje će se iduće godine održat u Zagrebu i Rijeci.

Iako se uz cijelu stvar veže mnogo, u najmanju ruku, sumnjivih priča, o kojima smo pisali, jedna je pozitivna. Naime, kako javlja HRT, na obnovi radi i velik broj studenata koji i inače žive u domovima. Oni će si tako otplatiti boravak u sobama nakon obnove, ali i zaraditi koju kunu za privatni smještaj dok ona traje.