Pretraga

MZOS je raspisao natječaj za subvencioniranje studenata u podstanarstvu

A- A+

Sukladno Odluci MZOS-a raspisan je Natječaj za utvrđivanje prava na potporu za smještaj redovitih studenata u akademskoj godini 2014./2015. Prijave se podnose od 3. studenog do zaključno 17. studenog svakog radnog dana u Poslovnici za smještaj u zagrebačkom Studentskom centru.

Foto: Srednja.hr

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta donijelo je Odluku o raspisivanju Natječaja za utvrđivanje prava na potporu za smještaj redovitih studenata u akademskoj godini 2014./2015.

Studenti se mogu prijaviti do 17. studenoga

Prijave studenti mogu podnijeti od 3. do 17. studenoga svaki radni dan od 8:00 do 15:00 sati u Poslovnici za smještaj unutar zagrebačkog Studentskog centra.

Studenti koji se odluče prijaviti na Natječaj, prijavu s traženom dokumentacijom trebaju podnijeti osobno uz obvezno predočenje indeksa i studentske iskaznice (X-ice).

Uz preslike dokumenata koji se podnose uz molbu treba donijeti originale na uvid prilikom predaje molbe. Tiskanice molbi možete kupiti u knjižari SC-a na Savskoj cesti 25.

Bodovanje će se izvršiti prema važećim Kriterijima za smještaj studenata u studentske domove, a rezultati će biti objavljeni 8. prosinca na oglasnoj ploči SC-a i na web stranicama Centra.

Izdvojeni članak

Pomoćnik ravnatelja za prehranu SC-a: Brza menza privremeno radi skraćeno zbog nedostatka osoblja

Osam dana rok za žalbe

Žalbe na rezultate upućuju se Komisiji za žalbe Studentskog centra u Zagrebu, najkasnije osam dana nakon objave rezultata, isključivo poštom, preporučeno na adresu:

Studentski centar  u Zagrebu
Komisija za žalbe
Zagreb Savska cesta 25

Odluke Komisije za žalbe će biti objavljene na oglasnoj ploči Poslovnice za smještaj Zagreb kao i na internetskoj stranici SC-a.