Pretraga

Najneobičniji oglas na Savi: Studentica traži idealnu cimericu

A- A+

Nova akademska godina bliži se početku, dok se studenti već lagano pripremaju za smještaj u domove. U tijeku su također i dogovori oko toga tko će s kime biti cimer pa je studentica s Hrvatskih studija Ana Spahija objavila zabavni oglas u kojem traži svoju sustanarku, s brojnim uvjetima unutar njega. Neki se tiču načina života, drugi higijene, a treći glazbenog ukusa. Pročitajte njen oglas i provjerite biste li mogli živjeti s Anom.

Foto: arhiva srednja.hr

Faza smještanja studenata u domove kreće od sljedećeg tjedna pa se tako dogovaraju i ‘transferi’ pojedinaca između soba i paviljona. U jednom takvom sudjeluje i studentica s Hrvatskih studija Ana Spahija, koja treba sustanarku za narednu akademsku godinu, ali ima nekolicinu uvjeta za nju.

Izdvojeni članak

Student Šumarstva iz srca opjevao dom na Savi

Neki se tiču održavanja higijene, drugi stila života, a treći glazbenog ukusa. Uostalom pročitajte ovaj njen zabavni oglas u cjelosti te sami utvrdite traži li Ana previše ili je u okvirima normalnog.

Hej ljudi

Tražim cimericu/cimera koji/koja ima ove osobine:

1. komunikativnost -kad zatreba jer ipak tu smo došli da učimo

2. urednost – čišćenje sobe, tuširanje, depiliranje ,kupljenje svojih vlasi, što manje plakata po zidovima jer to sužava prostor

3. što manje dovođenja društva (osim po potrebi)

4. druženje uz serije ili filmove

5. da osigurava bar 2-3 dana u tjednu slobodnu sobu

6. voli slušat mark schultza … prednost


7. da se do ponoći ide spavati

Javite seee – 3 paviljon 4 kat.