Pretraga

Pogledajte koje zagrebačke menze danas rade

A- A+

Kao što je i najavljeno, studentske su menze diljem grada Zagreba danas otvorene. Zbog problema s opskrbom električne energije menza u Studenstskom Centru u Zagrebu otvoriti će svoja vrata tek od 14 sati. Useljavanje studenata koje je trebalo započeti u jutarnim satima također je prebačeno za popodne jer do završetka popravka neće raditi niti blagajne pa će se produžiti i radno vrijeme kako bi se svi uspješno smjestili.

srednja.hr

Kao što je i službeno najavljeno danas su otvorene zagrebačke menze, a restoran u Savskoj 25 otvoriti će svoja vrata tek od 14 sati. Zbog problema s opksrbom električne energije kasniti će i useljavanja u domove.

Kako se bliži početak nove akademske godine studenti iz cijele Hrvatske pristižu u metropolu pa su jutros ponovno otvorene zagrebačke menze. Za razliku od ostalih, zbog problema s opskrbom električne energije i popravcima koje provodi Elektra, restoran u Studentskom Centru otvorit će svoja vrata tek u 14 sati. Radno vrijeme ostalih menzi možete pogledati na stanicama Studentskog Centra u Zagrebu.

Useljavanje u domove također će krenuti kasnije jer blagajne neće biti u funkciji do popodnevnih sati. Zbog navedene odgode produžit će se radno vrijeme kako bi se svi studenti uspješno smjestili u svoje sobe u kojima će provesti naredne mjesece, a službe su zamolile za strpljenje i razumijevanje.

S obzirom na to da je je još uvijek manji broj stanara rad s punim kapacitetom krenut će tek kada se napune sve sobe. Kako bi se izbjeglo prekomjerno bacanje hrane broj pripremljenih porcija prilagoditi će se popunjenosti pojedinih domova.