Poznata europska aviokompanija studentima nudi super popust na letove

Pred par je dana europska aviokompanija Ryanair potpisala partnerstvo s Erasmus Student Networkom, što će studentima uključenima u taj program razmjene omogućiti odličan popust na sve letove, uz besplatnu checked-in prtljagu.

Foto: pixabay

Kako bi Erasmus studenti sačuvali nešto džeparca, ESN je povodom 30 rođendana potpisao partnerstvo s Ryanairom, čime će studenti koji odluče putovati ovom aviokompanijom uživati u posebnim pogodnostima.
Četverogodišnji Ryanairov program pod nazivom ‘Always Getting Better’ studentima će tako nuditi:

30 godina Erasmusa: Proglašena najbolja europska država za razmjenu studenata
  • 15 posto popusta na letove s Rayanair.com stranice 
  • besplatnu checked-in prtljagu za svaki bookirani let 
  • poseban portal za Erasmus studente putem kojega će moći bookirati let 
  • društveni forum putem kojega će studenti moći dijeliti svoje iskustvo o putovanju 
  • tjedne ponude koje će Erasmus studentima omogućiti lakše kretanje Europom 
  • mobilnu aplikaciju s ponudama Ryanaira 

– Erasmus generacija je generacija Europljana koji su konstantno znatiželjni, otvoreni i puni želje za putovanjem. To im je omogućeno ne samo uspjehom europskog projekta i inicijativama kao što su Schengen i Erasmus +, već i zahvaljujući tvrtkama kao što je Ryanair – bez kojeg bi bilo puno teže putovati diljem Europe. Vrlo smo uzbuđeni zbog ovog partnerstva i radujemo se plodnoj suradnji, riječi su Safi Sabuni, predsjednice ESN-a.

Važno je napomenuti kako ova ponuda vrijedi od 1. rujna 2017. godine, a da bi ju mogli koristiti, studenti moraju posjedovati ESNcard. Više o ponudi možete saznati na ovoj poveznici

Odgovori