Pretraga

Procedura prilikom iseljenja iz doma Stjepan Radić

A- A+

Akademska godina 2012./2013. je pri kraju, što znači da će se studenti koji su boravili u studentskim domovima lagano početi iseljavati iz svojih soba. Međutim, postoji točna procedura po kojoj teče samo iseljavanje, a u nastavku pogledajte rok do kad morate napustiti svoje sobe u SD Stjepan Radić i što sve morate napraviti prije samog odjavljivanja.

Screenshot YouTube

Nekolicina studenata se već lagano pakira i napušta svoju sobu u studentskom domu ili iznajmljeni stan, ukoliko ne žele iste zadržati preko ljeta. Ipak, najveći broj studenata odlazi početkom srpnja, a procedura kod odjavljivanja sobe u SD Stjepan Radić je sljedeća.

Izdvojeni članak

SD Stjepan Radić preko ljeta bi mogao zatvoriti svoja vrata

Iseliti se iz doma možete samo osobno, svakog radnog dana od 7 i 30 do 14 sati sve do 15. srpnja 2013. godine. Subotom je vremenski period za iseljavanje od 7 i 30 do 11 sati, prenosi esava.

Prije nego što odjavite svoju sobu i na blagajni platite stanarinu te moguće zaostale troškove morate:

  • Pospremiti i očistiti sobu u što spada pranje prozora i vrata, skidanje plakata, najljepnica i ostalih dekoracija, pražnjenje ormara, čišćenje poda, saganje deke, iznošenje svih osobnih stvari iz sobe i ostavljanje na vidljivo mjesto svih predmeta koje ste zatekli pri ulasku u sobu (stolna svjetiljka, koš za smeće, partviš, lopatica, stolica).

  • Trebate osigurati da za vrijeme vašeg odjavljivanja bude prisutan i drugi stanar, ili njegovu suglasnost da će snositi moguće troškove za razna oštećenja sobe.

  • Morate popuniti obrazac za razduživanje zajedno sa spremačicom vašeg kata i predati joj ključ vaše sobe.

  • Popunjeni obrazac za razduživanje, plahte, jastučnicu i ključ od paviljnoskih vrata predajete u skladište.

  • Stanar koji zadnji napušta sobu predaje ključ od poštanskog sandučića i zajedničkih prostorija također u skladište.

Tek nakon prethodno navedenih koraka odlazite na blagajnu gdje plaćate stanarinu, nakon čega slobodno možete napustiti SD Stjepan Radić.