Pretraga

Provjerite kad se možete upisati u Plesnu školu SC-a

A- A+

Početkom nove akademske godine krenuli su upisi za razne tečajeve na koje studenti ostvaruju popuste. Dva dana u sljedećem tjednu rezervirana su za upis studenta u Plesnu školu SC-a. Ako ste zainteresirani za tjelovježbu u vidu zabavnog plesa za malo novca, provjerite kad se i gdje možete prijaviti.

Zagrebački studenti i ove akademske godine imaju na raspolaganju brojne tečajeve i rekreativni sadržaj koji mogu koristiti po povoljnijim cijenama ili potpuno besplatno. Jedan od najposjećenijih tečajeva je Plesna škola Studentskog centra koja će ponovno otvoriti vrata zainteresiranim studentima.

Izdvojeni članak

Kabinet vještina: Tečajeve za održavanje života mogu pohađati svi

Ako ste ljubitelji društvenih plesova, salse i argentinskog tanga, onda se sljedeći tjedan trebate uputiti do studentskog doma na Savi ili na Cvjetnom kako biste se upisali.

Upisi se odvijaju zajedno s uplatama u Društvenoj dvorani u sklopu kompleksa SD Stjepan Radić 9. listopada od 19 do 21 sat. Druga lokacija na koju možete otići i upisati se jest Polivalentna dvorana u Cvjetnom naselju u srijedu 8. listopada također od 19 do 21 sat. Treba napomenuti da se možete upisati na bilo koju od navedenih lokacija neovisno o mjestu na kojem ćete pohađati tečaj.

Plesna škola SC-a započinje s radom 13. listopada na Cvjetnom te dan nakon na Savi. U slučaju da se javi više studenata koji bi htjeli pomaknuti početak tečaja zbog raznih razloga, Plesna škola bi u tom slučaju najkasnije počela 20. listopada u domu na Cvjetnom te 21. listopada u studentskom domu Stjepan Radić.