Pretraga

Raspisan natječaj za mjesta u studentskim domovima u Zagrebu

A- A+

Iako studenti punom parom pripremaju ispite kako bi što prije završili ovu akademsku godinu, mnogi od njih su svjesni da će i od rujna ili listopada trebati ponovno svoje mjesto u studentskom domu. Iako Zagreb broji mnogo studentskih domova u raznim dijelovima grada, ne dobije svaki student koji zaželi krevet u domu. Zbog toga postoji detaljan natječaj za razne kategorije studenata koji se mogu natjecati za svoje mjesto u domu. Na kraju teksta vam donosimo sve kriterije koji se traže za mjesto u domu, kao i važne datume predaje dokumentacije.

unizg.hr

Sveučilište u Zagrebu raspisalo je natječaj za raspodjelu mjesta redovitim studentima u svim studentskim domovima Sveučilišta u Zagrebu, i to za narednu akademsku godinu. Natjecati se mogu svi redoviti studenti koji su državljani Republike Hrvatske, ali i svi ostali studenti koji moraju priložiti nešto dodatne dokumentacije.

Izdvojeni članak

Studentski život u Zagrebu među jeftinijima u Europi

Ukoliko od sljedeće akademske godine želite živjeti u jednom od zagrebačkih studentskih domova, prijave se moraju podnijeti od 26. lipnja do 29. srpnja i to na adresu Studentskog centra u Zagrebu. Osim što se šalju preslike brojnih dokumenata, uz molbu je potrebno donijeti na uvid i originale.
Rezultati natječaja za raspodjelu mjesta u studentskim domovima bit će objavljeni 16. kolovoza na oglasnoj ploči Studentskog centra ali i na mrežnim stranicama centra. 

Svi oni koji će u tom trenutku smatrati da su na neki način zakinuti zato što nisu dobili mjesto u domu moći će se žaliti Povjerenstvu za žalbe i to u roku od osam dana od objave samih rezultata. 

Koje kategorije studenata i na temelju kojih uvjeta mogu dobiti mjesto u nekom od studentskih domova, pogledajte u samom tekstu natječaja koji se nalazi u nastavku.