Pretraga

Savjetovalište Luka Ritz potpuno besplatno pomaže svim studentima

A- A+

Savjetovalište Luka Ritz nastavlja s besplatnim pružanjem pomoći svim studentima kojima je ista potrebna. Dovoljno je rezervirati termin svakim radnim danom od 10 do 14 sati kada će vam stučna osoba pomoći sa svim životnim problemima s kojima se ne možete suočiti. Savjetovalište se nalazi na adresi Fabkovićeva 1 u Zagrebu gdje možete dobiti svu potrebnu podršku i razumijevanje.

Svima je potrebna utjeha, savjet ili pomoć kada se nađu u teškoj životnoj situaciji pa tako i studentima. Međutim, nije uvijek lako naći adekvatnu osobu koja će vam pružiti podršku ili vas nasavjetovati kako se nositi s problemima s kojima se suočavate. Upravo zbog toga je osnovano Savjetovalište Luka Ritz koje, između ostaloga, nudi i besplatnu pomoć svim studentima.

Izdvojeni članak

Savjetovalište ‘Luka Ritz’ nudi besplatnu pomoć i svim studentima

Studentima besplatno savjetovanje i pomoć

Savjetovalište Luka Ritz nastavlja s besplatnim pružanjem pomoći svim studentima kojima je ista potrebna. Dovoljno je rezervirati termin svakim radnim danom od 10 do 14 sati kada će vam stučna osoba pomoći sa svim životnim situcijama u kojima se nalazite.

Rezervacije termina za individualan rad sa stručnom osobom

Ako se ne snalazite u novoj sredini, imate poteškoća u komunikaciji s drugim ljudima ili pak proživljavate krizu zbog problema oko polaganja ispita i slično, dovoljno je rezervirati termin.
Rezervacije su moguće svakim radnim danom od 10 do 14 sati, a dobrodošli su svi. Kao što smo već istaknuli, individualan rad sa stručnom osobom je potpuno besplatan.

Za sve dodatne informacije javite se na telefonski broj 01 888 5440 ili na e-mail adresu info@savjetovalište.hr.

Letak Savjetovališt za studente