Studenti zagrebačke Medicine organiziraju veliki humanitarni bal u Westinu

Iako vlada mišljenje da su studenti socijalno apatična skupina, događaj u organizaciji studenata Medicinskog fakulteta u Zagrebu čisti je dokaz za to nije tako. Naime, studenti su se udružili i odlučili organizirati svečani bal humanitarnog karaktera.

Bal studenata medicine

Koprivnički profesori i učenici kroz humanitarnu udrugu svojim đacima omogućuju pravo na školovanje

Humanitarni bal u organizaciji studenata zagrebačke Medicine namijenjen je svakome tko želi dio svojih prihoda odvojiti u dobrotvorne svrhe.  

– Cilj projekta je potaknuti mlade, već u studentskoj populaciji, na humanitarno djelovanje; uz istovremeno oživljavanje nekih starih lijepih običaja.
Ovogodišnji humanitarni cilj je prikupiti sredstva za udrugu Kosa ljubavi, koja pomaže osobama oboljelim od malignih i autoimunih bolesti, kreirajući za njih perike od prave kose, i omogućujući im na taj način integraciju u život kakav su imali prije bolesti. Osim studenata medicine, pozvani su i svi drugi studenti, koji žele svojim doprinosom pomoći rad udruge i sudjelovati u projektu, kazala nam je Tea Runje, jedna od organizatora bala. 

Bal će se održati 7. travnja 2017. u hotelu Westin, s početkom u 19:30 sati. Ulaznice je moguće kupiti u O-tours agenciji i putem internet bankarstva. Postoje tri vrste ulaznica, ovisno o tome koju svotu želite donirati, a cijena je ulaznica 160 kuna za studente medicine, odnosno 220 ili 300 kuna za ostale sudionike bala.
Najnovije obavijesti vezane uz humanitarni bal pratite putem Facebooka, na ovoj poveznici.

Odgovori