Pretraga

Studentski pravobranitelj pozvao studente da pošalju pritužbe o studentskim poslovima

A- A+

Studentski pravobranitelj Sveučilišta u Zagrebu pozvao je studente da se jave vezano uz neugodna iskustva u radu preko student servisa u Zagrebu. Cilj je ispitati studentska iskustva s poslodavcima i pozvati ih da se putem e-maila jave i podijele svoja neugodna iskustva i probleme u radu posredstvom student servisa. Studenti se žale na loše i nepredviđene uvjete rada, neisplate, mobbing, a na ovaj način skupit će se što više različitih iskustava.

srednja.hr

Izdvojeni članak

Rad u pozivnom centru – neizbježan studentski posao

Studentski pravobranitelj Sveučilišta u Zagrebu, pozvao je studente da mu se obrate vezano za neugodna iskustva koja doživaljavaju radeći preko studentskog servisa. Studenti se često žale na loše i nepredviđene uvjete rada, neisplate, mobbing, a na ovaj način skupit će se što više različitih iskustava te stvari riješiti na valjani način.

Nakon što se skupe loše iskustva i pritužbe studenata na uvjete rada i isplate, studentski će pravobranitelj raspraviti sa Studentskim centrom moguće izmjene pravilnika i obavijestiti Ministarstvo rada i mirovinskog sustava o povećanjima satnica, neprijavljivanju radnika i sličnim problemima.

Svoja iskustva i dojmove o studentskim poslovima možete poslati na e-mail: [email protected] i pomoći da se poprave uvjeti studentskog zapošljavanja.