Pretraga

Sve veći broj studenata zarađuje za školarine web-cam seksom

A- A+

Mnogi studenti rade za vrijeme svog obrazovanja kako bi uopće mogli steći visoku naobrazbu. Paleta studentskih poslova i više je nego raznoboja, no kako pokazuju istraživanja, sve je više onih koji za svoje školarine zarađuju skidanjem ili masturbiranjem pred web-kamerama.

Cora iz Leedsa (pravo ime poznato redakciji The Taba) studentica je druge godine studija koja sama zarađuje kako bi pokrila troškove obrazovanja. Ni prva ni zadnja, reklo bi se, no posao koji Cora obavlja je skidanje, plesanje i masturbiranje pred web kamerama. Kako istraživanja pokazuju, sve je više studenata koji se odlučuju na zaradu putem web-cam seksa umjesto zaposlenjem u call-centrima, trgovinama ili drugim uobičajenijim poslovima, piše The Tab.

Izdvojeni članak

Istine o seksu u pijanom stanju koje će vas zaprepastiti

Raste broj studenata koji se okreću ovom tipu zarade

Iako većina o web-cam seksu pomisli doista na čin seksa začinjen raznim pomagalima ili asesoarima, u većini slučajeva se svodi na skidanje ili ponekad masturbiranje pred kamerama.

U Velikoj Britaniji sve je veći broj studenata koji zarađuje na ovakav način. Istraživanje koje su proveli stručnjaci na Sveučilištu Kingston pokazalo je da čak šest posto studenata radilo ili radi posao poput stripera, egzotičnih plesača ili, pak, prostitutki odrađujući posao preko web kamera.

Studija sa Sveučilišta u Plymouthu pokazala je, pak, da 50 posto mladih u dobi između 16 i 24 godine upražnjava web-cam seks, s tim da je čak trećina takvih susreta bila s potpunim strancima.

Izdvojeni članak

Savjeti o seksu iz davne 1894. godine

‘Posao’ zna biti nekada ‘mehanički’

– Počela sam razbijati glavu o tome kako preživjeti faks te hoću li uopće moći platiti 150 funti koliko je iznos pologa za studentski smještaj. Istina, mogla sam raditi puno radno vrijeme za minimalac, ili sam mogla zarađivati stotine funti sjedeći za laptopom u svojoj sobi, izjavila je 18-godišnja Cora za navedeni izvor dodajući kako nikada nije imala novca niti ju je itko zvao na razgovore za posao. Kako kaže, prvu večer je zaradila 30 funti da se nije morala niti skinuti. Nakon toga je postala ovisna i što je više radila, više je i novca u džep spremala. U najboljim danima Cora tvrdi da zaradi i do 300 funti dnevno.

Međutim ovaj posao nije tako bezazlen i pošteđen stresa. Tko se okuša u web-cam seksu kao načinu zarade, zgadi im se muški rod, ali i cure poput 18-godišnje Britanke lažu svojim dečkima i drugima objašnjavajući zašto ostaju u kući kad imaju posao.

Izdvojeni članak

Ovo mladi misle o masturbaciji i pornografiji

Objašnjava i da su studentice posebno poželjne jer kod muškaraca pobuđuju specifične maštarije. Tako Corin profil privuče mnoge muškarce jer studira i ima 18 godina. Misle da je ona ‘tatina curica’ koju žele pokvariti.

– Kao glumice u glavi imam spremljen scenarij i savršen odgovor na svako pitanje budući da se ovim bavim jako dugo. No mnogo muškaraca želi samo razgovarati sa mnom te ne moram ni skinuti odjeću. Neki su ipak malo žešći stoga žele odmah prijeći na posao. Nekada može biti poprilično ‘mehanički’ – često se skinem i počnem igrati, a u isto vrijeme razmišljam o drugim obavezama koje me čekaju. Ali vas ponekad muškarci mogu zbilja napaliti i uvući u sve. Zna se dogoditi da nekad gledam na sat i razmišljam koliko ću novca zaraditi dok masturbiram. To je zbilja čudan stimulans, otkrila je Cora.