Pretraga

Tečajevi stranih jezika: Najbolje ponude za studente

A- A+

Pisali smo o tome gdje studenti mogu besplatno učiti neki strani jezik, no što ako su im ta mjesta previše udaljena ili nema u ponudi onog jezika koji bi oni učili? Donosimo vam mjesta gdje za malo novca možete zadovoljiti sve svoje uvjete. Uz Školu stranih jezika SC-a, za koju većina zna, pogledajte gdje su još u Zagrebu odlučne ponude za studente.

‘Koliko jezika govoriš, toliko ljudi vrijediš’ stara je latinska izreka koja se i danas pokazuje istinitom. Rijetko koja mlada osoba ne zna engleski ili neki drugi strani jezik. No za one koji žele usavršiti dosadašnje znanje, ili žele naučiti potpuno nepoznat jezik, donosimo nekoliko mjesta u Zagrebu gdje su najpovoljniji tečajevi koji ulaze u okvire prosječnog studentskog džeparca.


Izdvojeni članak

Plesni tečajevi sa studentskim popustima

Škola stranih jezika SC

Tečajevi stranih jezika koje nudi SC su najpoznatiji među svim studentima. Pružaju vam mogućnost učenja njemačkog, engleskog, talijanskog, francuskog, španjolskog, ruskog i portugalskog jezika. Tečaj je podijeljen na ljetni i zimski semestar po 64 sata (dva puta tjedno po dva sata), a nastava se održava u studentskim domovima.

Za sve one koji po prvi put upisuju Školu stranih jezika SC, a znaju ponešto o nekom jeziku koji bi upisali, postoji provjera dosadašnjeg znanja, kako bi se odredilo u koji stupanj koga smjestiti.

Upisi u ljetni semestar 2012./2013. provodit će se od 4. do 22. veljače 2013., svakim radnim danom od 10 do 18 sati u Studentskom domu ‘Cvjetno naselje‘.

Nastava počinje 25. veljače 2013. godine, a kvalifikacijski ispiti će se provoditi za:

  • njemački i engleski jezik – 7., 14. i 21. veljače od 15 do 18 sati

  • talijanski – 14. i 21. veljače od 15 do 18 sati

  • španjolski, francuski i ruski jezik –  21. veljače od 15 do 18 sati

Cijena jednog tečaja za studente iznosi 1050  kuna ukoliko se plati odjednom, a 1200 kuna ako odaberete plaćanje u tri rate. Cijena tečaja za građane iznosi 1380 kuna, ili 1500 ako je riječ o ratama.

Sve informacije možete dobiti na broj: 01/ 6192-408 ili na e-mail: [email protected]

Izdvojeni članak

Besplatno liječenje i pregledi za sve studente

Centar za strane jezike Filozofski fakultet

Na Filozofskom fakultetu studenti mogu učiti brojne jezike, a cijena je 1990 kuna na rate, dok za gotovino postoji popust od pet posto. Ukoliko među vama ima onih koji bi učili arapski, turski, slovenski i perzijski cijene su od 1720 do 1000 kuna. Stari studenti imaju popust oko 100 kuna za pojedine jezike.

Tečaj traje 70 sati, a izvodi se dva puta tjedno po 90 minuta.

Prilikom upisa plaća se upisnina od 100 kuna, koja je uračunata u ukupnu cijenu tečaja te su prilikom upisa u više stupnjeve provodi besplatno testiranje o predznanju.

Za sve informacije nazovite brojeve 01/  61 20 214, 61 20 095 ili 61 56 881.Također sve što vas zanima možete saznati ovdje.

Prospero

Još jedno odlično mjesto za učenje stranih jezika je Škola stranih jezika Prospero. Ova škola izvodi verificirane programe temeljem akreditacije Ministarstva znanosti. Osim što se nalazi na odličnoj lokaciji (Palmotićeva 64a), trenutno nude akcijske cijene.

Upisi se provode od 7 do 26. siječnja 2013. godine, a nastava traje od 28. siječnja do 28. ožujka. U dva mjeseca polaznici tečaja pohađaju nastavu dva puta tjedno po 135 minuta.

Za osobe s predznanjem obavlja se besplatno testiranje. Za sve jezike se termin dogovara na telefonski broj: 01/ 4839 039, dok se engleski jezik testira u vrijeme upisa od ponedjeljka do petka od 10 do 19 sati bez najave.

Akcijske cijene u Prosperu

Multilingua centar

Multilingua centar nalazi se u trgovačkom centru Borongaj, na adresi Krešićeva 32/1. Tečajevi se provode u malim gupama od osam do 12 ljudi, što omogućuje individualan pristup, a predavači stoje polaznicima na usluzi i nakon nastavnih predavanja.

U studentsko-srednjoškolsku grupu mogu se prijaviti i izvanredni studenti. Tečaj traje 60 sati, to jest dva puta tjedno po 90 minuta ili subotom prijepodne četiri sata.

Cijena jednog stupnja je 1260 kuna, a imate mogućnost platiti u 6 obroka kreditnim karticama bez kamata. Za upis vam je potreban indeks i osobna iskaznica te poziv na broj: 01/ 2361 490.

Po završetku tečaja Multilingua vam poklanja međunarodnu studentsku iskaznicu ISICU, kojom ostvarujete brojne popuste na putovanja, hotele i hostele, muzeje, kazališta, nacionalne parkove i slično u Hrvatskoj i svijetu.