Pretraga

Tvrtka Tokić daje 25 stipendija studentima

A- A+

Poznata tvrtka Tokić d.o.o. odlučila je ohrabriti studente koji nisu ostvarili pravo smještaja u zagrebačke studentske i đačke domove te hostel Industrogradnje. Naime objavili su natječaj za dodjelu stipendija koji je otvoren od 2. do 10. listopada, a na koji se mogu prijaviti dakle svi studenti koji su sudjelovali u natječajima za smještaj u u spomenute objekte, ali na kraju nisu ostvarili pravo na svoje mjesto.

FOTO: Dražen Matiček/srednja.hr

Obzirom da tvrtka Tokić d.o.o. slavi 25 godina postojanja, odlučili su podijeliti 25 stipendija u jednokratnom iznosu od 1.000 kuna za studente koji u natječaju Studentskog centra Sveučilišta u Zagrebu nisu ostvarili pravo na smještaj u dom.

Izdvojeni članak

Studentski centar spustio bodne granice za subvencioniranje privatnog smještaja

Natječaj se provodi u suradnji sa zagrebačkim SC-om, a otvoren je od 2. do 10. listopada te treba naglasiti da se subvencija ne smatra pravom na smještaj, tako da se svi studenti s ostvarenim pravom na subvenciju do useljenja u dom također mogu prijaviti na natječaj.

Uvjeti da bi prijava na natječaj bila valjana su sljedeći:

1. Student je sudjelovao u natječaju Studentskog centra te nije ostvario pravo na smještaj (Studentski dom, Đački dom, Hostel Industrogradnja)

2. Student je redovit tj. nema zaostajanja u studiju

3. Student je ispunio svoje podatke i točno odgovorio na pitanja sadržana u prijavi na natječaj na sljedećoj poveznici PRIJAVA

Osim kriterija sudjelovanja u natječaju Studentskog centra i redovitosti studija u obzir će se uzimati i socijalni status studenata te izvrsnost na studiju.

Rezultati natječaja bit će objavljeni do 17.10.2015.