Pretraga

U KSET-u do srijede traje humanitarna akcija: Zasladi se kolačima i kuhanim vinom

A- A+

Od ponedjeljka 19. prosinca pa sve do srijede, 21. prosinca već šestu godinu zaredom u klubu KSET pripremaju se omiljeni deserti, a svi koji će omastiti brk palačinkama, vaflima i kolačima sudjeluju u humanitarnoj akciji EESTEC LC-a Zagreb koju organiziraju u suradnji s udrugama BEST, IEEE, eSTUDENT i KSET.

Foto: Facebook

Izdvojeni članak

Palačinke za 4 kune: Studenti Farmacije organizatori slatkog humanitarnog događaja

‘Zasladi dan i daruj nekome Božićni san’ naziv je humanitarnog događaja u Klubu studenata elektrotehnike kojime će prikupljeni novac od slastica i pića biti doniran onima kojima je to najpotrebnije, a za šestu godinu održavanja, članovi udruge novac su odlučili donirati Dječjem domu Antun Gustav Matoš, podružnici Dječjeg doma Zagreb, smještenom u tri objekta na području Trešnjevke – Selska 132. 

U tri dana od 10:00 do 16:00 sati posjetitelji će moći uživati u slasticama i kuhanom vinu po simboličnim cijenama te svojim prilozima uljepšati blagdane štićenicima doma u Selskoj ulici. Osim u omiljenim blagdanskim desertima, svi posjetitelji događaja imati će priliku slikati se s Djedom Mrazom i pritom odmah izraditi fotografiju.