Pretraga

[VIDEO] Otkrijte što sve studentima nudi splitsko Sveučilište

A- A+

Kako bi sadašnje, osobito buduće studente upoznali s velikim dijelom ponude na splitskom Sveučilištu, Studentski centar iz ovog grada objavio je promotivni video. Kadrovima su obuhvaćeni, interijer i eksterijer novog studentskog doma ‘Franjo Tuđman’, ali i ostala dva ‘Spinut’ i ‘Bruno Bušić’, ponuda hrane u menzama, djelovanje samog SC-a i neizbježni panoramski kadrovi ‘najlipšeg grada na svitu’. Svakako pogledajte što nudi po veličini drugo sveučilište u Hrvatskoj.

Foto: Ivan Božić/srednja.hr

Kako bi upoznali buduće studente, ali i dali obuhvatan prikaz ponude sadašnjima, splitski SC je objavio promotivni video o drugom najvećem sveučilištu u Hrvatskoj.

Izdvojeni članak

Splitski studenti dobivaju novu menzu u ovoj akademskoj godini

U splitskom Studentskom centru su željeli skinuti stigmu institucije koja asocira na skromni ručak u menzi ili neudoban ležaj u višekrevetnoj sobi, bez minimalnih uvjeta stanovanja, već izgraditi imidž ustanove u sustavu visokog obrazovanja koja skrbi o studentskom standardu i postaje sastavnica splitskog Sveučilišta koja zaslužuje poštovanje.

U video nije uspjela stati kompletna ponuda sadržaja, ali daje dojam studentskog života, kakav bi mlada osoba mogla poželjeti te je ujedno i dobar uvodni vodič.

– Video je samo jedan u nizu mjera Studentskog centra Split kojima nastojimo zbližiti studente s dostupnim sadržajem,pozvati ih na daljnju suradnju prema zajedničkim ciljevima, ali i upoznati ih i uputiti na njihova prava. Budućim generacijama studenata ovo je također pokazatelj kako izgledaju studentski domovi i studentski restorani i što mogu u tom pravcu očekivati odluče li studirati u Splitu.

No ovo je i svojevrstan kratki promotivni materijal i za sve one strane studente koji putem raznih programa mobilnosti i uopće međunarodne razmjene izaberu Split kao mjesto privremenog boravka ili nastavka daljnjeg studija, izjavila je ravnateljica SC Split Gordana Raos za Dalmacija News.

Pogledajte video u kojem se nalaze kadrovi iz i izvan novog studentskog doma ‘Franjo Tuđman’ te domova Spinut i Bruno Bušić, kako izgledaju menze i koju hranu nude te dio djelatnosti Studentskog centra.