Pretraga

Zlatni indeks po prvi put se održava na nacionalnoj razini

A- A+

Najkativnija studentska udruga eSTUDENT prije tri godine pokrenula je projekt Zlatni indeks, a tim je započeo s organizacijom projekta s ciljem poticanja veće
prisutnosti poduzeća i institucija u studentskom životu kako bi se u budućnosti podigla razina standarda studiranja. Po prvi put će se Zlatni indeks 2013. provesti na nacionalnoj razini. Sve zainteresirane studenske udruge i zborovi mogu se prijaviti na natječaj za članove Povjerenstva koji traje do 31. prosinca.

Foto: privatna arhiva

Projekt Zlatni indeks pokrenula je 2010. godine studentska udruge eSTUDENT s ciljem poticanja veće prisutnosti poduzeća i institucija u studentskom životu kako bi se u budućnosti podigla razina standarda studiranja.

Izdvojeni članak

Zlatni indeks: Studenti ocjenjuju najbolje tvrtke

U četvrtoj godini svog postojanja i inicijalno razvijen pod okriljem Sveučilišta u Zagrebu, projekt Zlatni indeks 2013. po prvi put provodi se na nacionalnoj razini.

Riječ je o projektu u kojem poduzeća koja su pridonijela kvalitetnijem studentskom životu, obrazovanju i stručnom usavršavanju studenata, dobivaju jedinstvenu nagradu na području Hrvatske, ali i šire. Zlatni indeks ima potporu zagrebačkog Sveučilišta, Ureda Predsjednika Republike Hrvatske, MZOS-a, Instituta za razvoj obrazovanja, HUP-a i Hrvatske gospodarske komore.

Sve zainteresirane studenske udruge i zborovi mogu se prijaviti na natječaj za članove Povjerenstva koji traje do 31. prosinca. Povjerenstvo je tijelo koje je također osnovala udruga eSTUDENT, a čine ga predstavnici studentskih udruga i zborova.

Pravo prijave na natječaj imaju sve aktivne studentske udruge javnih sveučilišta i Studentskih zborova u Republici Hrvatskoj. Ostale detalje kao i obrazac za prijavu možete pronaći na sljedećem linku.