Poznata sudbina kviza Potjera u 2017. godini

Neodlučnost čelnih ljudi na Prisavlju, u pogledu ponovnog otkupa licencije za prikazivanje kviza Potjera i u 2017. godini, izazvala je zabrinutost među mnogobrojnim poklonicima. Sredinom studenog prošle godine pojavile su se glasine da ovaj kviz, koji je inače proizvela britanska komercijalna tv mreža ITV, neće biti prikazivan u narednoj godini, a da nisu bile bez podloge posvjedočile su i primjerice aktivnosti lovca Deana Kotige na Twitteru.     

Izvor: PR HTV

Krajem studenog obratili smo se službi za odnose s javnošću HTV-a, koja nam i dalje nije željela otkriti što smjeraju učiniti s Potjerom u novoj godini. Tek su prokomentirali da kako ’emitiranje kviza Potjera teče prema uobičajenome planu i kako zasad nije donesena odluka o prestanku emitiranja ovoga kviza.’

U duelu 'jedan na jedan' 19-godišnji student FER-a glatko svladao Kotigu

No, na veliku radost mnogobrojnih gledatelja, ali i sudionika u ovom kvizu, upravo su nas obavijestili s HTV-a da se Potjera nastavlja prikazivati.

– Obavješćujemo vas kako je Hrvatska radiotelevizija otkupila licenciju za kviz Potjera i za 2017. godinu te kako će se snimanje i emitiranje kviza nastaviti, javili su s Prisavlja.

Inače, na portalu srednja.hr je u 2016. najviše puta rješavan kviz s pitanjima iz Potjere u kojoj je osvojen za sada rekordan iznos. Na ovoj poveznici ga možete riješiti i vi.

Odgovori