Traži se 700 statista za snimanje filma Leonarda DiCaprija u Dubrovniku

Već je poznato kako će se dugo najavljivani spektakl ‘Robin Hood: Origins’, kojemu je jedan od producenata oskarovac Leonardo DiCaprio, snimati u Dubrovniku. Zbog toga je produkcija u potrazi za dodatnih 700 statista, a prijaviti se mogu svi, bez obzira na nedostatak predznanja.

Set za film Robin Hood: Origins u Dubrovniku| Screenshot: YouTube; Dubrovnik Times

Game of Thrones se vraća u Hrvatsku: Produkcija traži statiste za seriju

Kako piše HRT, za film ‘Robin Hood: Origins’ koji će se snimati u Dubrovniku, produkcija planira angažirati 1.300 statista. Od te brojke, popunjeno je 600 mjesta, a još 700 statista nedostaje. Audicije za statiste održat će se tijekom današnjeg i sutrašnjeg dana, a bez obzira na predznanje, prijaviti se mogu svi. Audicija će se održati u hotelu Hilton Imperial, a menadžer za lokacije, Dean Tošović, zamolio je zainteresirane da na audiciju dođu razbarušene kose.

Prvi dan snimanja predviđen za 20 veljače, a zadnji dan će biti 5. ožujka.

U tom razdoblju najavljen je i dolazak velikih glumačkih imena poput oskarovca Jamiea Foxxa te Tarona Egertona koji će i utjeloviti Robina Hooda.
Na filmskom će platnu Dubrovnik postati srednjovjekovni grad Nottingham, a snimanje će se odvijati na dijelu Straduna, u Ulici sv. Dominika, na predjelu iza Katedrale i u podnožju tvrđave Minčeta te u Posatu. Redatelj filma je Otto Bathurst, a jedan od producenata filma je i oskarovac Leonardo DiCaprio, koji bi prema neslužbenim informacijama također trebao doći u Dubrovnik.

Premijera filma očekuje se u 2018. godini.

Odgovori