[Video] Odzvonilo markiranju: Biste li i vi zbog ovakve profesorice bili redovni na nastavi?

Izgleda kako su starije profesorice koje pamtimo po njihovim smješnim anegdotama totalno ‘out’, a zamijenile su ih neke nove ‘klinke’ koje se za pozornost učenika na nastavi ili da se uopće pojave na istoj bore nekim drugim adutima. 

Foto: facebook

Svršilo padom: Nije dala da profesor ejakulira u nju pa pala ispit

Profesorica Oksana Neveselaya iz Bjelorusije odlučila se za suzbijanje markiranja u tamošnjoj školi tako da svojim izgledom privuče učenike na nastavu.

Jedan takav video objavljen je na stranici 9gag-a, a vrlo brzo postao je itekako viralan. Profesorica matematike u svojoj je zemlji poznata po svojem atraktivnom izgledu, a i dokaz je kako ljepota i inteligencija zaista idu ruku pod ruku. I dok se neki profesori za pažnju svojih učenika moraju izboriti na pedagoške načine poput upisivanja neopravdanih sati, lošim ocjenama i drugim sankcijama, Oksana to riješava svojom pojavnošću i to joj vrlo dobro polazi za rukom.

‘Evo vam jedan ozbiljan razloga da ne izostajete s nastave’ ime je videa koji je nedavno osvanuo na Youtubu, a izgleda kako su mnogi postali zavidni što ova profesorica ne predaje i u drugim školama pa su komentirali kako se radi o učenici, a ne profesorici. Dok su drugi komentirali kako su učenici ove škole pravi sretnici jer u njihovoj nema mlađih profesora od 45 godina i svi su kako stoji u komentarima, debeli, stari i ružni. Čak i profesorica iz Tjelesnog. 

Odgovori