[Video] Srednjoškolci navukli kućne ogrtače pa prošetali varaždinskim Korzom

Nesvakidašnjem prizoru ovih su dana mogli svjedočiti svi koji su se tog prijepodneva našli na glavnom varaždinskom Korzu. Naime, mladi srednjoškolaca predvođeni kamermanom prošetali su u ni manje ni više nego kućnom ogrtaču, a sve kako bi snimili kratki video. 

screenshot

Elektrostrojarska škola Varaždin u projektu vrijednom preko milijun kuna

Gimnazijalci Barbara Fruk i Rok Čepin navukli su kućne ogrtače, obukli papuče i opušteno prošetali Korzom, pritom svrativši po jutarnji kruh u obližnju pekaru. Pri povratku stali su pored javne slavine s vodom kako bi obavili jutarnju higijenu i tako krenuli nazad svojoj kući. Ovako bi ukratko mogli opisati scenu koji su ovih dana Varaždinci mogli zateći u gradu.

Riječ je naime o mladim srednjoškolcima koji su željeli snimiti kratki video uradak na mjestu gdje se kako kažu, nitko ne bi usudio snimati. 

– Volimo se zezati, to je glavni pokretač akcije. A i ljudi su dobro reagirali, uglavno su se smijali kad su nas ugledali. Plan je bio preko Korza doći do pekare, a sve to u kućnom ogrtaču, rekao je glavni protagonist glumačkog pothvata Rok Čepin za Varaždinski.hr

Osim njega i Barbare u ovom kreativnom filmaškom timu su još i učenik Elektrostrojarske škole Borna Pomper u ulozi snimatelja te Nika Vidović kao asistentica i kostimografkinja. 

Provjerite kako je to izgledalo u Varaždinu.

Odgovori