Izgled tenisica možete prilagoditi svakoj prilici i to uz mobilnu aplikaciju

ShiftWear su tenisice čiji izgled možete mijenjati za različite prigode, a to sve možete učiniti putem svog mobilnog uređaja, odnosno mobilne aplikacije. Ove tenisice za svaku priliku mogle bi uskoro biti na tržištu, tako barem tvrdi njihov dizajner David Coelho, koji je započeo crowdfunding kampanju kako bi pokrenuo njihovu masovnu proizvodnju.

Screenshot Youtube

Tenisice koje mijenjaju izgled prema potrebi i svojim se izgledom mogu prilagoditi svakoj situaciji zvuče nestvarno, a još kada čujete da izgledom tenisica možete upravljati mobilnom aplikacijom, sve to počinje zvučati kao scena iz nekog filma. No, radi se o ShiftWear tenisicama, čiji je dizajner David Coelho, koji je započeo Indiegogo kampanju kako bi pokrenuo njihovu masovnu proizvodnju.

Futurističke tenisice iz filma 'Povratak u budućnost' postaju stvarnost veći iduće godine!

Ove bi tenisice za svaku priliku mogle mnogima uštedjeti puno prostora i novaca, a na tržištu bi se mogle naći u jesen 2016. godine. ShiftWear će biti dostupne u tri oblika, niske, srednje i visoke, a predviđeno je trajanje baterije mjesec dana. Izgledom tenisica moći će upravljati svatko pojedinačno, putem mobilne aplikacije koja je dostupna za iOS, Android i Windows phone. Možda vam sve ovo zvuči nevjerojatno, no autori objašnjavaju kako se radi o tehnologijama koje su poznate već neko vrijeme, a oni su izradom ShiftWear tenisica objedinili i spojili praktičnost i estetiku.  Osim statičnih slika, na tenisicama će se moći prikazivati i animacije, a najbolji je dio da se ShiftWear,  tenisice 21. stoljeća, mogu prati i u perilici rublja. Kako sve točno funkcionira, pogledajte u videu u nastavku.

Odgovori