Lezbijski par proglašen kraljem i kraljicom maturalne zabave

Prvi puta u povijesti Floridske škole Leon High lezbijski par postao je kraljica i kralj maturalne zabave. Sedamnaestogodišnja Brie Grimes proglašena je kraljicom, a njena partnerica osamnaestogodišnja Lindsey Creel proglašena je kraljem maturalne zabave.

Instagram; Briebrieg

Iako su u početku veze nailazile na mnoge prepreke, posebice na neprihvaćanje obitelji, djevojke su svoju vezu uspjele očuvati čak tri godine. U tome im je uvelike pomogao pozitivan stav škole prema istospolnim parovima.

Dirljiv razlog zbog kojeg se na maturalnoj zabavi pojavio s 37 djevojaka

Djevojke su u veljači proslavile treću godišnjicu veze

Par se upoznao u prvom razredu srednje škole, a zajedno su već tri godine.

– Počele smo se zbližavati i u vrlo kratkom vremenu ona je postala moja najbolja prijateljica i prva osoba kojoj bi se obratila kada mi je nešto bilo potrebno. Znala sam da prema njoj nešto osjećam, ali bilo mi je to teško priznati jer nisam znala kako će naša okolina na to reagirati, rekla je Brie za Daily Mail.

Nakon što su obje shvatile da su zaljubljene, svoju vezu odlučile su obznaniti svijetu.

– Lindsey mi je rekla da je znala od trenutka kad me ugledala da će učiniti sve da budemo zajedno, da me usreći i da sa mnom vidi budućnost, kazala je Brie i dodala kako njena obitelj u početku nije podržavala njihovu vezu, ali sada nemaju taj problem.

Djevojke kažu da im je uvelike pomogao pozitivan stav školskih kolega. Naime, u školi Leon High School još od 2001. postoji klub gay i heteroseksualnih osoba, što, tvrde djevojke, čini njihovu LGBTQ zajednicu vrlo otvorenom prema različitostima. Kažu kako ipak smatraju da je djevojkama lakše nego dečkima, kako u njihovoj školi, tako i u društvu općenito.

[VIDEO] Varaždinski maturanti po osmi će put maturu proslaviti Quadrillom

Osim kralja i kraljice proglašene su i najslađim školskim parom

Na maturalnoj zabavi djevojke su se odlično uspjele zabaviti.

– Maturalna zabava bila je jako zabavna – doslovno smo proplesale čitavu noć. Nismo očekivale da ćemo postati kralj i kraljica maturalne zabave s obzirom na konkurenciju, rekla je Brie za Daily Mail.

A da su djevojke vrlo zaljubljene pokazuje i fotografija koju je na Instagramu objavila Brie. Uz nju je napisala:

– Prvi puta u povijesti u školi Leon High istospolni je par osvojio krunu za kralja i kraljicu maturalne zabave, a isti je par pobijedio i na natjecanju za najslađe parove. Ni s kim ne bih radije željela ispisivati povijest. Hvala ti što si učinila da moja maturalna zabava iz snova postane stvarnost, volim te moj kralju, piše Brie.

Odgovori