Maturalna večer – Najglamurozniji trenutak svake djevojke

Bliži se maturalna večer, kada svaka djevojka želi zasjati u punom sjaju, stoga je krajnje vrijeme za odabir modne kombinacije prigodne za ovaj poseban događaj. Znamo da odjevne kombinacije katkada mogu biti prava muka, stoga ćemo vam ovim putem nastojati pružiti neke smjernice i savjete koji bi vam mogli biti od koristi. Također, svjesni smo da u vrijeme racionalizacije troškova moramo biti jako domišljati i kreativni kako bismo istaknuli svoj stil na najbolji mogući način.

Ne brinite, ovdje mi uskačemo kako bismo vam pomogli uljepšati ovu nezaboravnu noć. Donosimo vam nekoliko modnih kombinacijakojima sigurno nećete pogriješiti. Odvažite se na modnu avanturu uz prekrasnu haljinu i upotpunite ju nakitom i torbicama Silver Cluba, rent – a fashion butika koji broji više od 500 torbica i 100 komada nakita spremnih na posudbu. Modno eksperimentiranje nikada nije bilo zanimljivije i ekonomski prihvatljivije.

Foto: Silver Club

Ovaj look predstavlja elegantna dugačka haljina nježne boje. Najbolji izbor za dugačku haljinu predstavljaju sandale s remenčićima, u boji komplementarnoj s bojom haljine. Ogrlice i torbice predstavljaju modne dodatke koji će zasigurno podignuti ovu eleganciju na maksimum. Sve će „začiniti“ pismo torbice i velike ogrlice koje će doprinijeti romantičnom stilu. Detalj za kraj predstavlja ruž koji je glavni adut za postizanje elegancije.

Foto: Silver Club

Ovom kombinacijom razbijate sve predrasude, stoga, opustite se i zaigrajte veselim bojama koje nas podsjećaju na ljeto. Pri tome će vam pomoći preslatka koktel haljina i cipele na petu veselih boja. Zanimljive velike ogrlice i otkačene torbice će podići kombinaciju na novu razinu.

Foto: Silver Club

U ovom looku dominira ultraženstvena ljubičasta boja. Uz ovakvu modnu kombinaciju predlažemo clutch torbicu ili sofisticiranu pismo torbu uz elegantne cipele na petu.

Foto: Silver Club

Ovaj modni stil predstavlja koktel crna haljina, koju možete lako kombinirati sa srebrnim ili zlatnim modnim dodacima. Dodatna prednost jest što sa zlatnom i srebrnom bojom sigurno nećete pogriješiti budući da pristaju uz sve.

Budite glamurozni, otkačite se i posudite idealan modni dodatak kod nas u Sliver Clubu kako bi vaša večer bila što glamuroznija, a vi zasjali na plesnom podiju kao ultimativna kraljica večeri. Jer, na kraju svega, ipak je najvažnije da se ludo zabavite i uživate.

Odgovori