Ella Dvornik posvetila dirljiv status ocu na godišnjicu smrti i izazvala tisuće reakcija

Osam godina je prošlo otkada kralj funka Dino Dvornik nije na ovom svijetu. Bio je glazbeni pionir u spomenutom žanru te osoba koja je zbog neposrednog i opuštenog pristupa životu, bila uvijek rado viđen umjetnik. Nažalost, iznenada, 7. rujna 2008. godine u 44. godini života, njegovo srce je stalo.

Screenshot: YouTube

Pogreb koji s održao 11. rujna 2008. godine, također je bio poseban, poput Dine Dvornika. Naime, bilo je poznato da je splitski muzičar mrzio crninu i tužne pogrebne povorke pa je većina članova obitelji, prijatela i kolega, koji su došli na posljednji ispraćaj, odjenuo vedre boje. I njega samog su kremirali u crvenom odijelu, s crvenim cilindrom, u kojem se primjerice pojavio u spotu za popularni singl Hipnotiziran, s njegova posljednjeg albuma Pandorina kutija.

Ovo je bio životni moto velikog Dine Dvornika koji bi danas imao 51 godinu

Kad smo kod nosača zvuka Dine Dvornika, napomenimo da smo i mi na portalu srednja.hr jednu rubriku nazvali po njegovu albumu iz 1990. – Kreativni nered, koju se trudimo puniti s drugačijim, nadarenim mladim ljudima, kakav je bio i ovaj splitski muzičar.

Povodom osme godišnjice smrti Dine Dvornika, njegova kći Ella, koja je imala 17. godina kada je ostala bez oca, napisala je dirljiv status na Facebooku, u kojem se prisjetila tih teških životnih trenutaka.

Uz to je opisala i pouke koje je izvukla gubitkom bliske, voljene osobe.

‘Ne uzimajte vrijeme zdravo za gotovo. Ne uzimajte ljude oko sebe zdravo za gotovo jer ne znate da li ćete ih vidjeti opet. Mene je tata dan prije vozio doma u autu, živ i zdrav… tko je mogao očekivati? Izašla sam iz auta kao da ću ga vidjeti još milijun puta, ali nisam…Primjetite sve, držite sjećanja što duže, možete jer će vam biti žao, samo je dio njenog statusa. Čitav post, koji je u nepuna četiri sata posviđalo preko 9.000 ljudi pročitajte ispod.

Odgovori