Hladno pivo, Brkovi, Šank i vi! Osvojite dvije ulaznice za neponovljivi Tulum

I sasvim se približio datum najvećeg Tuluma u godini. Za samo osam dana, 15. listopada u zagrebačkom Domu sportova, Hladno pivo, Brkovi i Šank pobrinut će se za pravu punk rock ludnicu.    

– Najbolji tulum kojeg se ne sjećamo je bio s ekipom iz kvarta. A kada mi netko spomene Brkove i Šank, prvo mi na pamet pada dobar tulum u backstageu! Preduvjet za dobru zabavu su mala očekivanja, dok dobar tulum uglavnom završava prerano. Ali ako želite našeg Zokija vidjeti golog u štiklama na konju dođite u Dom sportova!, poziva na najbolji tulum Mile Kekin iz Hladnog piva.

Mile Kekin mladima preporučio pet bendova koje bi trebali slušati

Zahvaljujući aktualnom albumu ‘Dani zatvorenih vrata’, jednom od ponajboljih u karijeri, Hladno pivo je ponovo suvereno zasjelo na vrh regionalne rock scene. Čak sedam singlova skinuto je s tog izdanja, od nastupnog “Vjeruj u mene” do “Dibidusa” kojeg prati sjajan spot režisera Vojana Koceića.

U pripremi je i novi singl “Dan oslobođenja” koji bi uskoro trebao biti objavljen. Spot će se snimati u Irskoj, u Corku i Dublinu gdje Hladno pivo ima koncerte 11. i 12. listopada, netom prije Tuluma. Tema spota je jako aktualna, a to je publika u Irskoj, točnije naši iseljenici, kao i Dan oslobođenja koji obilježava dan domovine u kojoj više nikog nema.

Turbo-folk punkeri Brkovi, objavili su novi album u 2016. godini te su ga zbilja ‘opremili’ hitovima.

‘Šef’, ‘Seks i droga’, ‘Ništa mi više ne značiš’ samo su neke od pjesama s ‘Torza Dade Topića’, koje će razveseliti publiku.

Kada im se pridodaju ‘Tolerancija’, ‘Kurva prokleta’ ili ‘Opasno se drogiram’, teško da će itko ostati suh u Domu sportova.    

Treći izvođač je zagrebačka punk rock grupa Šank?!, koja stvara sve brojniju i izuzetno vjernu bazu fanova.

[XXL fotogalerija] Opće ludilo na Brucošijadi FER-a: Tri tisuće mladih tulumarilo do zore

Za vas imamo dva puta po jednu ulaznicu za zagrebački Tulum, a vaše je da odgovorite na sljedeće pitanje:

Navedite jedan glazbeni duet koji je snimilo Hladno pivo i jedan koji su snimili Brkovi te navedite te druge izvođače? (Primjer odgovora: Dino Merlin je snimio pjesmu ‘Godinama’ s Ivanom Banfić u duetu!)

Točno su odgovorile i osvojile propusnice Ivana Tepeš, njena imenjakinja Ivana Stojmilović, Dino Slaviček i Sara Vladić.

Ostali ulaznice mogu kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:

• Dirty old shop, Tratinska 18

• Rockmark, Berislavićeva 13

• Aquarius CD Shop, Varšavska 13

• Eventimova prodajna mjesta u Hrvatskoj i inozemstvu

• Online na www.eventim.hr

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 70 kuna, dok će se na dan koncerta moći kupiti za 90 kuna.

Odgovori