Odgovori na nagradno pitanje i osvoji ulaznicu za TBF u KSET-u

Na mjestu bivše kotlovnice tadašnjeg Elektrotehničkog fakulteta u Zagrebu smjestio se studentski klub koji od samih početaka osvaja srca mnogih generacija studenata i zaljubljenika u glazbu, a ove godine slavi punih 40 godina. Slavlje rođendana KSET-ovci će obilježiti kroz cijelu godinu, serijom rođendanskih koncerata, ali i slušaonicama, predstavama, predavanjima i mnogim drugim programima.

Od 1976. godine KSET je postao kultno okupljalište zagrebačke alternativne scene, utočište dobre glazbe i najdraže mjesto za popiti kavu, odigrati partiju šaha ili predahnuti nakon predavanja. Iz puke ideje da se stvori zajednica koja bi dovela i cure na faks, nastao je puno širi koncept koji je Klubu priskrbio titulu najstarijeg studentskog kluba na ovim prostorima.

U svojih 40 godina postojanja, KSET je ugostio brojne domaće i inozemne renomirane izvođače kao što su Zabranjeno Pušenje, Hladno pivo, The Bambi Molesters, Tamara Obrovac, Vještice, The National, Russian Circles, The Mars Volta, Napalm Death, The Real McKenzies, Future Islands i mnogi drugi, a bio je i odskočna daska demo bendovima koji su s vremenom dobili svoju zvijezdu na glazbenoj sceni.

KSET je ujedno i organizator najveće Brucošijade FER-a, Job Faira (sajma poslova), kao i brojnih radionica, predstava, tečajeva i školica.

Kultna studentska mjesta: KSET je inkubator studentske kulture i odličnih svirki

Sve su to razlozi zbog kojih se Klub studenata elektrotehnike odlučio cijelu godinu slaviti svoj 40. rođendan, a među koncertima čiji su nastupi već ugovoreni su Psihomodo pop, Kawasaki 3P, She loves Pablo te TBF, koji će održati koncert već u petak, 19. veljače.

Stoga smo u surdanji s organizatorima pripremili dva puta po jednu ulaznicu za vas. Sve što morate je odgovoriti na nagradno pitanje:

U kojoj pjesmi Damira Urbana TBF sudjeluje sa svojom rolom?

Svoj odgovor pošaljite na nagradna@srednja.hr zajedno s imenom i prezimenom! Najsretnijih dvoje dobit će po jednu ulaznicu!

Odgovori