Osvojite dvije karte za koncert ultra-zabavnog benda ‘Drvored’ u Tvornici

Balkankan ekipa Drvored sprema se na najveći koncert karijere u zagrebačkoj Tvornici kulture u petak 1. Travnja, a kao predgrupa nastupit će Mnogi Drugi.

Drvored / izvor: Facebook

Drvored je izabrao predgrupu za koju smatraju da nosi novu energiju na sceni koju trebate čuti uživo. Bend Mnogi Drugi zagrebački su alternativni rockeri koji su prošle godine pobijedili na natječaju “Zasviraj sa Žujom” i osvojili nastup na InMusic Festivalu.

U međuvremenu izbacili su prvi singl “Upeklo je” s nadolazećeg albuma kojeg marljivo pripremaju već duže vrijeme. Bend miješa različite žanrove u svoju zvučnu sliku uz zanimljive tekstove i idealno će zagrijati atmosferu za balkankan feštu.

[VIDEO] Ivanin osmijeh kriv za novi hit mladog punk-pop benda Proleter

Ususret svom najvećem nastupu Drvored je objavio novi spot i singl za pjesmu “Baš sam sretan”. Dugogodišnji prijatelj, snimatelj i producent Marin Nekić uvodi gledatelja u osebujan kontekst surove stvarnosti, donekle u kontrastu s tekstom ljubavne pjesme koja govori o nježnosti i privrženosti, te se gleda kao kratki film pun emocija.

Video je u potpunosti sniman i produciran u Brazilu gdje autor trenutno živi i radi.

Zagrebački bend Drvored izdao je svoj prvi album “Arhelino” u rujnu prošle godine, da bi zatim rasprodali mali pogon zagrebačke Tvornice kulture na promociji albuma, te završili godinu nastupima na “Balkankan turneji”.

Video: Manu Chao razdrmao Zagreb u više od dva i pol sata svirke

I ovoga puta Drvored se ne šali, nakon izvrsnih kritika i reakcija, bend je spreman za veliku pozornicu i svoj najveći koncert u karijeri kada će njihov široki raspon world music, ska i rock glazbenih utjecaja raspametiti publiku. Ovu deveteročlanu ekipu krasi iznimna puhačka sekcija, tekstovi na francuskom i hrvatskom jeziku te su unijeli svježinu na hrvatsku glazbenu scenu. U kratkom roku njihovi koncerti postali su plesna atrakcija, a žanr “balkankan” koji su osmislili polako, ali sigurno širi se regijom.

“Arhelino” je naziv prvog albuma koji broji 15 odličnih pjesama i predstavlja Drvored u punom efektu. Od romantičnih tekstova na hrvatskom i francuskom preko revolucionarnih truba do brzih ska ritmova Drvored lakoćom miješa žanrove i uvodi slušatelja u njihov svijet obojan velikom brass sekcijom. Kritika hvali živost i raznovrsnost ovog orkestra koji vas u svojim pjesmama vodi na put oko svijeta, a na taj ste put pozvani u zagrebačku Tvornicu kulture 1. travnja 2016.

Ulaznice za koncert u Tvornici kulture su 30 kuna u pretprodaji, na dan koncerta 40 kuna.

Međutim, najsretnijih dvoje koji s imenom i prezimenom pošalju mail na nagradna@srednja.hr, osvojit će po dvije propusnice za koncert u petak. 

Za ostale, službena prodajna mjesta su:

• Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1

• Aquarius CD shop, Varšavska 1

• Dirty Old Shop, Tratinska 18

• www.entrio.hr

Odgovori