Ovih 40 kandidata će se boriti za najljepši glas Hrvatske

Indirinim kockanjem u subotu završila je prva faza muzičkog reality showa The Voice. Obzirom da su svi mentori popunili svoje timove, između dva zadnja kandidata mogla je birati samo pjevačia grupe Colonia. Odlučila je solidnu predzadnju kandidatkinju ‘propustiti’ te čekati onoga zadnjeg koji ostane. Harzarderstvo se isplatilo te je Indira tim popunila s riječkim slavujem Eni Jurišić, koja je nastupila s pjesmom Tine Turner – Nutbush City Limits i odmah stekla brojne obožavatelje. Sada kada je kompletirana ljestvica kandidata, provjerite kojih će se to 40 najtecatelja boriti za titulu ‘najljepšeg glasa Hrvatske’.   

Foto: HTV

Posljednjim odabirom Indire Levak, kompletirani su timovi koji će se dalje natjecati u showu The Voice. Od 40 kandidata za najljepši glas Hrvatske, prevladavaju cure kojih je 28, prema 12 dečkiju. Kirurški precizno su raspoređeni 7:3 u svakom od četiri tima.

[Video] Maturantica s Krka oduševila žiri Voicea

Tim Ivana Dečaka

U timu frontmena grupe Vatra sljedeći su kandidati: Tajana Belina, Mirta Dautović, Mirna Ružić, Ivana Brkašić, Ivan Anić, Vedran Ljubenko, Valentina Gyerek, Dorotea Marić Popović, Tajana Turković i Marjan Slavica.

U zadnjoj epizodi odabrao je troje kandidata, a osobito se nastupom istaknuo Marjan Slavica iz Bilica kraj Šibenika, koji je izveo ‘Do I wanna know?’  Arctic Monkeysa. Istodnobno su okrenuli Indira i Ivan, ali se 26-godišnjak odlučio za potonjeg mentora.

Profesorica Valentina Gyerek iz Belišća, profesorica je klavira, a već s 14 godina okitila se pobjedom na amaterskom pjevačkom natjecanju u Amaterskom kazalištu u Belišću.

Screenshot: HTV

[VIDEO] Pjesma finalista The Voicea osvojila srca publike i vrhove top ljestvica

Tim Tony Cetinski

U svome timu Tony ima jednog od troje najmlađih kandidata natjecanja Brunu Banfića, 18-godišnjeg maturanta iz Velike Gorice. Ostale dvije tek punoljetne natjecateljice (Lara Lučić i Stela Paradžik) su se rasporedile u Indirin odnosno Jacquesov tim.

Cijeli Tonyev tim čine: Edgar Rupena, Ivo Marinković, Monika Perić, Matea Dujmović, Bruno Banfić, Ana Bustruc, Sanja Berković, Lara Demarin, Ana Androić Knežević i Branka Mrčela.

Tony je kao posljednju članicu svog tima odabrao 35-godišnju Branku Mrčelu te je tako prvi od svih mentora popunio kvotu od deset kandidata.

U posljednji se tren okrenuo ovoj Makaranki, koja je izvela Stronger (What doesn’t kill you) od Kelly Clarkson.

Screenshot: HTV

Tim Indira Levak

Već smo dijelom opisali napetu situaciju s Indirinim odabirom. Kako jedino njen tim nije bio kompletiran, imala je još dvije šanse da ga popuni.

Odlučila se kockati do samog kraja i uspjela je pridobiti sjajnu Eni Jurišić, inače kćer Jozefine, nekada pjevačice riječke Grupe 777, koja je svoj vrhunac imala u osamdesetima.

Cijeli Indirin tim čine: Marko Domjan, Ana Dorotić Burmaz, Maja Tošić, Alen Bulić, Ivana Sutlović, Lucija Lučić, Ruža Janjiš, Milan Prša, Katarina Vučetić i Eni Jurišić.

Screenshot: HTV

Pobjednica Voicea Nina Kraljić dobila upozorenje s fan pagea Dine Dvornika

Tim Jacquesa Houdeka

Jacques je u prvom izdanju The Voicea u svome timu imao pobjednicu natjecanja Ninu Kraljić, koja je u tri kategorije nominirana za ovogodišnji Porin.

Sada su njegov odabir: Rino Petrović, Stefany Žužić, Rea Matić, Petra Vurušić, Alen Đuras, Stela Paradžik, Kristina Krolo, Ivana Benc, Vjekoslav Ključarić i Ivona Šimunić.

Posljednja kandidatkinja koju je odabrao bila je 23-godišnja Ivona Šimunić, studentica klavira, kojoj su se tri mentora okrenula. Unatoč tomu što je jedino od Jacquesa dobila i blage kritike, ipak se odlučila otići u njegov tim.

Screenshot: HTV

Već iduće subote slijede dvoboji u kojima svaki mentor od svojih 10 natjecatelja treba sastaviti po pet parova. Svaki par tijekom dvoboja izvodi duet, a njihov mentor treba donijeti vrlo tešku odluku – tko iz natjecateljskog para nastavlja dalje, a s kime se mentor mora rastati.

No druga sezona showa donosi nadu da neprolazak u dvobojima ne znači i kraj natjecanja. Natjecatelja kojeg mentor ne odabere za nastavak showa, može preuzeti jedan od troje ostalih mentora. Svaki mentor može preuzeti samo jednog natjecatelja tijekom dvoboja. Ako više od jednog mentora odabere istog natjecatelja, o izboru mentora odlučuje natjecatelj.

Odgovori