Ovo je neodoljivo: Svijet se zaljubio u reakcije osnovaca na prvo slušanje AC/DC-a

Prije nekoliko dana Fine Brothers Entertainment je na svojoj Facebook stranici, objavio još jedan od svojih videa u kojem snimaju reakcije i stavove pojedinih skupina na njima, manje ili više neobične pojave. Ovoga puta se radilo o djeci od negdje 6 do 13 godina, koja su slušala najveće hitove australskih rock dinosaura AC/DC-a.    

Screenshot: YouTube

Odmah na početku, većinu njih je fascinirala činjenica da će slušati bend koji je osnovan prije 44 godine. No, kada je krenulo slušanje, mnogi od njih su utvrdili da su im pojedine pjesme poznate, zato što ih slušaju njihovi roditelji ili su ih čuli na reklamama, filmovima ili negdje drugdje.  

[Video] Zvukovi koje djeca devedesetih nikada neće zaboraviti

Premda se na kraju većina uživjela u evergreene AC/DC-a, bilo je i negativnih ocjena. Ovo zvuči kao deranje, samo ponavlja TNT, zastarjelo je, samo su neke od primjedbi malonogih genijalaca.

Od pozitivnih reakcija, kojih je bilo kudikamo više izdvajamo pohvale na račun gitarskog sola u Thunderstrucku, na zaraznost glazbe, a pojedinici su ekspresno postali fanovima ove grupe, koja žari i pali, još od vremena kada većini njih, ni roditelji nisu bili u planu.

Gotovo kao muzika, klince je iznenadio outfit Angus Younga, jednog od braće osnivača, koji su neki odmah povezali s onim Jacka Blacka iz filma School of Rock.

U detaljniju analizu se nećemo upuštati, nego radije sami poslušajte zanimljive stavove i reakcije mališana.

Na kraju ćemo još napomenuti da je video u nepuna četiri dana samo na Facebooku pogledan gotovo 34 milijuna puta. 

Odgovori