Pošalji video svoje pjesme i osvoji druženje i upad na koncert Kawasaki 3p-a u Domu Sportova

Kultni zagrebački punk ska bend Kawasaki 3p, imat će 25. ožujka svoj najveći samostalni koncert u Domu Sportova. Tim povodom, odlučili su nesebično jedan mladi bend nagraditi mogućnošću prisustvovanja njihovoj tonskoj probi, razgledavanju dvorane prije koncerta, druženjem s članovima benda te naravno upadom na koncert za sve članove pobjedničkog benda.

Ako ste zainteresirani upoznati luckaste kawasakijevce, poslušati stručnu recenziju svoga muzičkog umijeća te plesati i pjevati 25. ožujka na njihovu najvećem koncertu, ovo je prava prilika za vas.

Kawasaki 3p smo vratili u srednju: Dva člana su ponavljala prvi razred

Ukoliko imate demo bend, koji je snimio (naravno može i tek sada snimiti) video klip svoje autorske pjesme ili obrade, vi ste na pravoj adresi.

Sve što trebate napraviti je poslati link svoga video spota (s YouTubea, Facebooka ili Vimea), koji prijavljujete za nagradni natječaj. U slučaju da nemate objavljenu pjesmu, pošaljite nam je i mi ćemo je objaviti na našem YouTube kanalu.

Adresa na koju šaljete link s naznakom Za Kawasaki 3p je nagradna@srednja.hr. Uz link na video spot trebate napisati ime svoga benda i mjesto iz kojeg dolazite te eventualno par crtica o svome bendu (ovo posljednje nije obvezno).

Članovi grupe Kawasaki 3p će video klipove pregledati te proglasiti pobjednički bend, koji će se s njima družiti uoči kruskog koncerta njihove 24 godine duge karijere. Ime pobjednika ćemo objaviti par dana prije koncerta.

A kakvi su kawasakijevci bili kad su imali 16, što su slušali, gdje su izlazili, pročitajte u intervju koji su nam dali bez dlake na jeziku.

Odgovori