[VIDEO] U žestokoj tuči šakom u glavu ‘odvalio’ profesoricu

U posljednje vrijeme sve su češće priče o tome kako su profesori postali vrlo ugroženi, a učenici se samo znaju pozivati na svoja prava, no ne i poštivati obaveze. Prvoj tezi u prilog ide i video snimljen u jednoj američkoj školi u kojemu se jasno vidi kako učenik šakom udara profesoricu u glavu.

Screenshot: YouTube

U jednoj američkoj školi došlo je do žestokog obračuna dvaju tinejdžera koji je kulminirao tučom nasred učionice. Učenici su se maknuli od dvaju nasilnika, a fizički ih je pokušala razdvojiti profesorica uz povike da ‘stanu i puste jedan drugoga’. No, nažalost, ne samo da nije uspjela razdvojiti učenike, već ju je jedan od njih snažno udario šakom o glavu i nastavio tući svog školskog kolegu.

[VIDEO] Nokautirao profesora jer mu ovaj izbio slušalice iz uha

Iste sekunde treći je učenik fizički uspio razdvojiti oba učenika, braneći pritom profesoricu.

– Pazi što je**no radiš, to je tvoja profesorica! Ohladi cr***go, što misliš tko si?!, vikao je treći učenik svojem kolegi.

Profesorica je još jednom i nakon primljenog udarca mirnim putem pokušala uvesti red među učenike i kazala kako nije uredu to što su napravili.

Ispod videa na YouTube-u pojavili su se brojni pozitivni komentari na potez učenika koji je stao u obranu profesorice, a mnogi od njih izražavaju želju za otvaranjem fonda za financiranje njegova fakultetskog obrazovanja.

Odgovori