NCVVO traži studente za obradu ispita državne mature: Satnica i do 27 kuna

Ovogodišnja državna matura započinje pisanjem prvih ispita iz informatike i psihologije, 6. lipnja. Iako maturantima to baš i nije najdraže razdoblje, studenti bi od njega mogli dobro profitirati. Naime, Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja tijekom ljeta traži studente koji će raditi na obradi ispita i to za satnicu koja se penje i do 27 kuna.

Izvor fotografije: www.ffzg.unizg.hr

Ako tražite ljetni posao u Zagrebu, dobre vijesti: NCVVO traži studente koji će raditi na obradi ispita Državne mature. Konkretno, radi se o fizičkim poslovima i radu na računalu, pa je tako i jednini uvjet poznavanje rada na računalu. Posao će se obavljati u lipnju i srpnju, a radno vrijeme bit će tijekom cijelog tjedna, dakle od ponedjeljka do nedjelje i to minimalno osam sati dnevno. Mjesto rada je Zagrebački Velesajam. 

Satnica za ovaj posao radnim danima iznosi 20 kuna, subotom 25 kuna, a nedjeljom je satnica 27 kuna.

Prijaviti se možete sve do 20. travnja 2017. na mailove: mateja.cencelj@ncvvo.hr ili hilarija.jurgec@ncvvo.hr. Za prijavu je potrebno poslati mail sa životopisom, te u samome mailu napisati vaše ime i prezime i broj mobitela.

Odgovori