Prijavite se za 6. Foto dane mladih i steknite nezaboravno iskustvo

Još samo nekoliko dana otvorene su prijave za 6. Foto dane mladih, regionalni festival fotografije koji organizira udruga za poticanje medijskog stvaralaštva i kulturne aktivnosti ‘Izvan Fokusa’. Mladi i ambiciozni fotografi u dobi između 16 i 21 godine, željni fotografske avanture i natjecateljskog duha, imaju se priliku do 20. lipnja prijaviti na regionalni festival fotografije koji se ove godine održava kolovozu u gradu Karlovcu.

Foto dani mladih

I ove godine udruga ‘Izvan fokusa’ organizira Foto dane mladih, koji se održavaju već šesti puta zaredom. Mladi fotografi u dobi od 16-20 godina mogu se prijaviti zaključno s 20. lipnja, a festival će se održati od 22 do 27. kolovoza ove godine.

Srednjoškolke izložbom fotografija podižu svijest o znakovnom jeziku

Sve što treba napraviti jest ispuniti brzu i jednostavnu online prijavu te odabrati i poslati vlastite fotografije kojima će fotografi osigurati svoje mjesto među 50 najboljih natjecatelja!

Tih 50 najboljih mladih fotografa iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Kosova i Crne Gore, natjecat će se za titulu najboljeg u kategorijama turističke fotografije, reklamne fotografije i umjetničke fotografije. Sastavni su dio manifestacije i izložbe fotografija diljem Hrvatske, radionice, predavanja te atraktivni filmski i glazbeni sadržaj u festivalskom dijelu programa. Kroz drugi natječaj, birat će se i modeli koji će sudionicima pomoći u snimanju vrhunskih fotografija.

Natjecatelji će imati priliku družiti se sa sudionicima iz cijele regije, učiti od najboljih gostiju fotografa te uživati u bogatom sadržaju festivala. Očekuju ih mnogobrojne izložbe, koncerti, predavanja, radionice i filmska večer.

– Foto dani mladih najbolji su potez koji sam napravila kao mlada fotografkinja. Pomogli su mi da stvorim mrežu ljudi od kojih uvijek mogu nešto naučiti, ali i mrežu prijatelja, rekla je Mirna Marić, fotografkinja koja je na manifestaciji sudjelovala dva puta.

Odgovori