Pretraga

Poznat datum održavanja ovogodišnjeg jubilarnog 40. Interlibera

A- A+

Sajam knjiga Interliber već je davno nadišao nacionalne okvire i dobiva sve veći međunarodni značaj, što potvrđuje povećanje broja inozemnih izlagača. Ove godine održat će se jubilarni 40. put, a za tu priliku organizatori najavljuju poseban program.

Facebook

Interliber je međunarodni sajam knjiga i učila, okuplja svijet izdavačkog i edukativnog stvaralaštva s najvećom ponudom knjiga i učila na jednom mjestu promovirajući knjigu, znanje i znanost. Kroz bogati se program ondje već 40 godina predstavljaju brojni nakladnici s najboljim naslovima domaće i svjetske književnosti.

Izdvojeni članak

Više od polovice Hrvata u protekloj je godini pročitalo barem jednu knjigu

Više od 300 izlagača iz čak 13 zemalja predstavit će se ondje i ove godine, od 7. do 11. studenog, a očekuje se na Zagrebačkom velesajmu oko 130 tisuća posjetitelja. Događaj će biti obogaćen i s preko 200 pratećih programa.

– Posjetitelje sajma u prepunim paviljonima Zagrebačkog velesajma očekuje pregršt novih naslova, promocije knjiga, gostovanja domaćih i inozemnih pisaca, dodjele književnih nagrada, edukativne radionice, čitaonice, glazba, zabava i Znanstveni kvart, interaktivan program popularizacije znanosti, koji se organizira u suradnji sa Zajednicom nakladnika i knjižara pri HGK, stoji u najavi događaja.