Pretraga

Ugrabi komad: MSU povodom rođendana časti besplatnim ulazom i tortom od konoplje

A- A+

Muzej suvremene umjetnosti u Zagrebu ove godine slavi sedmi rođendan, a povodom obilježavanja dana ovog velebnog muzeja u Novom Zagrebu, organizatori su pripremili pregršt događanja. Svima koji u sedam godina postojanja još uvijek nisu posjetili popularni MSU, zasigurno će najzanimljiviji podatak biti da je u subotu, 10. prosinca ulaz u Muzej potpuno besplatan. 

Foto: MSU Zagreb, Facebook

Izdvojeni članak

U Muzej suvremene umjetnosti možete besplatno jednom u mjesecu

Osim besplatnog ulaza u muzej od 11:00 do 20:00 sati, u MSU-u posjetitelje očekuju zanimljiva događanja koja uključuju i besplatno stručno vodstvo po postavu Zbirke u pokretu. Također, Klub mladih MSU-a pobrinuo se za zabavu i druženje uz društvene igre i razmjenu knjiga.

Sudeći prema zaista raznolikom programu događanja u Muzeju suvremenih umjetnosti, zabave, edukacije i zanimljivh radionica u subotu neće nedostajati. Iz organzacije subotnjeg dogašaja ‘Dan na dar’ potrudili su se da nikome pa čak ni onim najmlađima ne bude dosadno. 

Osim projekcija crtića, velike posjetitelje između ostalog očekuje i svečano otvorenje izložbe ‘Performing the exhibition’ Ivana Moudova. Umjetnik će na otvorenju predstaviti nove radove, među kojima su i oni koji su nastali za vrijeme njegova boravka na rezidenciji u Zagrebu, a bit će izloženi na raznim mjestima u Muzeju. Publika će ujedno imati prigodu probati i posebno vino koje je za otvorenja svojih izložbi proizveo sam umjetnik.

Za ovaj poseban, slavljenički dan, u prostorijama MSU-a bit će ‘instaliran’ i restoran ‘Zelena avenija’ pa je kušanje slastica poput tortica sa sjemenkama konoplje posebno spremljenih za rođendan svima zagarantirano. Preostaje nam samo zaželjeti sretan rođendan MSU!

Cjelokupni program ‘Dan na dar’ provjerite na Facebook eventu Muzeja suvremene umjetnosti.